Létrehozva: 2017.02.14.

Itt a ropogós krumplipüré! Ilyen finomat még nem ettél

Mindenkit leveszel a lábáról ezzel a szuper izgalmas krumplipürével, egyszerûen ellenállhatatlan. A spirálkrokettel mindenkit elkápráztatsz a vacsoraasztalnál.

Szerző Molnár Hédi

A megunhatatlan krumpli legújabb formája mindenkit levesz a lábáról. Egyszerű, gyors és ínycsiklandozó!

A burgonyakrokett legújabb változata friss és ropogós!

Senki nem tud ellenállni ennek a zseniális köretnek! Pikáns szószokkal akár vacsorára is tálalhatod. Egy biztos, nem fogsz tudni eleget készíteni belőle.

Spirál krokett

Hozzávalók

  • 4 nagyobb krumpli meghámozva, megfőzve
  • 2 evőkanál burgonya keményítő
  • 1 tojás
  • 1 dl tej (pépes, nem túl híg állagú legyen a massza)
  • 1/2 csésze reszelt parmezán
  • só, őrölt bors
  • olaj a kisütéshez
  • 1. A főtt krumplit törd össze, majd add hozzá az összes hozzávalót.

    2. Keverd pépessé az egészet és ha túl sűrű, tegyél hozzá még kevés tejet.

    3. Töltsd a masszát egy közepes méretű, de erős falú nejlon zacskóba. Tedd a zacskót egy üvegpohárba és nem kell fognod, amíg töltöd.

    4. Vágd le a sarkát (kb. 1/2 cm) és nyomd a krumplipépet forró olajba csigavonalban.

    Tálald különféle szószokkal, vagy salátával!

    Nézd meg a videót és készítsd el ezt a finomságot. 

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -