RETRO RÁDIÓ

Itt a ropogós krumplipüré! Ilyen finomat még nem ettél

Itt a ropogós krumplipüré! Ilyen finomat még nem ettél
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2017. 02. 14. 13:00

Mindenkit leveszel a lábáról ezzel a szuper izgalmas krumplipürével, egyszerûen ellenállhatatlan. A spirálkrokettel mindenkit elkápráztatsz a vacsoraasztalnál.

A megunhatatlan krumpli legújabb formája mindenkit levesz a lábáról. Egyszerű, gyors és ínycsiklandozó!

A burgonyakrokett legújabb változata friss és ropogós!

Senki nem tud ellenállni ennek a zseniális köretnek! Pikáns szószokkal akár vacsorára is tálalhatod. Egy biztos, nem fogsz tudni eleget készíteni belőle.

Spirál krokett

Hozzávalók

  • 4 nagyobb krumpli meghámozva, megfőzve
  • 2 evőkanál burgonya keményítő
  • 1 tojás
  • 1 dl tej (pépes, nem túl híg állagú legyen a massza)
  • 1/2 csésze reszelt parmezán
  • só, őrölt bors
  • olaj a kisütéshez
  • 1. A főtt krumplit törd össze, majd add hozzá az összes hozzávalót.

    2. Keverd pépessé az egészet és ha túl sűrű, tegyél hozzá még kevés tejet.

    3. Töltsd a masszát egy közepes méretű, de erős falú nejlon zacskóba. Tedd a zacskót egy üvegpohárba és nem kell fognod, amíg töltöd.

    4. Vágd le a sarkát (kb. 1/2 cm) és nyomd a krumplipépet forró olajba csigavonalban.

    Tálald különféle szószokkal, vagy salátával!

    Nézd meg a videót és készítsd el ezt a finomságot. 

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.