7 éve

Ezért gyűlöli egymást Bálint Antónia és Sarka Kata!

Volt idõ, hogy szinte baráti kapcsolat volt közöttük. Mára viszont vádaskodó üzenetek, rágalmak, nyílt háborúskodás jellemzi kettejük viszonyát...

A konfliktus háttere, hogy Hajdú Péter, aki valaha Bálint Toncsi párja volt, annak idején felszedte Sarka Katát. A love story egy ideig párhuzamosan futott, így hát a két vérmes szeretőnek volt ideje meggyűlölni egymást. A sebek azóta sem hegedtek be, időről-időre kitör a rettenetes háború!

Ki átkozott el kit?

Pedig egy ideig úgy tűnt, az egykori riválisok megbocsátanak egymásnak: évekkel ezelőtt látványosan kibékültek. Csakhogy másfél éve megjelent Bálint Antónia könyve, melyben részletesen beszámolt korábbi párkapcsolatairól különböző celeb férfiakkal - és ezután Toncsi és a Hajdú házaspár újra előásta a csatabárdot.
A marakodás azóta tulajdonképpen folyamatos: időről időre újabb indokot találnak a felek, hogy a nyilvánosság előtt lejárassák egymást. Mint ismert: legutóbb a két hölgy azért ugrott ismét egymásnak a Facebookon, mert Sarka Kata feketemágiával vádolta meg Bálint Antóniát. Vagyis, hogy mindenféle hókuszpók segítségével el akarja pusztítani a családját.

"A sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk!

Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem...

Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük!
Felvilágosítalak; Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jó tündér hozza!
Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg" - írta ki pénteken nagy látogatottságú FB-oldalára Sarka Kata.

Még arról is szólt a bejegyzés, hogy Bálint Toncsi álnéven mocskolja Sarkát a közösségi oldalakon. Bálint Antónia mindezt egy feltűnően higgadt hangú válaszban tagadta.

Tisztességes hangya, fertő, cefreszag

De a "fekete mágia ügy" részletezése helyett jöjjön inkább egy kis idézetcsokor az elmúlt évekből - lássuk,  korábban miket vagdosott egymás fejéhez a vérmes hármas.

Bálint Antónia Sarka Katáról:

"Örülnék ha a saját felszínes életével foglalkozna. Az a fertő, amit ő tett velem. Azzal bezzeg nem dicsekszik. Én meg nem fogom leírni. De a tisztességhez annyi köze van, mint egy hangyának. Jobb lenne ha befogná a száját velem kapcsolatban, és örülne neki, h nem jelentettem fel."

Sarka Kata Bálint Toncsiról:

"Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő!"

Hajdú Péter Bálint Toncsiról:

"Most akkor én is írjak egy könyvet arról, hogy egy nő esetében az alkoholizmusnak milyen fiziológiai és pszichikai hatása van. Hogy nem bírtam elviselni a reggeli cefreszagot, de elhagyni sem akartam, mert féltem, hogy kárt tesz magában. Hogy ketten vittük haza a borgőzös leheletű és járni nem tudó »kedvest«. Nem, nem teszem, nem az én stílusom, és olyan ócska lenne!”.

A megismerkedés pillanata

De ugorjunk vissza a történet elejére: hogy is jött össze Hajdú és Sarka, hogyan kezdődött  ez a lényegében mai napig tartó "szerelmi" háromszög?
Balatonföldváron, egy bisztróban történt a találkozás, ahová Antónia rosszullét miatt nem tudott elmenni. Hajdúnak egyből megtetszett  Kata, gyönyörűnek találta, de Kata lerázta a férfit. Hajdú hiába kérte, hogy sétáljanak a Balatonnál, Kata nem ment bele, de a számát azért megadta. A férfi már alig várta, hogy visszaérjenek Budapestre, és felhívhassa Katát. Hajdú a könyvében később bevallotta, hogy bár fizikailag még Antóniával volt, a lelke már Katáé lett.

Bálint Toncsi miután rájött a kettős játékra, hívogatni kezdte Sarkát, keményen próbálta leszedni Hajdúról. Elég kellemetlen volt a szituáció. Ekkoriban gyűlölték meg egymást.

A helyzet sokáig elmérgesedni látszott, amikor Sarka és Toncsi váratlanul és látványosan egyszer csak kibékültek. Mindenki azt hihette: lám-lám, felnőttek módjára is lehet kezelni egy korábbi súlyos konfliktust, de a történet ennél szomorúbban alakult. Megjelent Toncsi említett könyve, és máris újra állt a bál. 

A történet ekkoriban újabb motívummal gazdagodott: Toncsi állítása szerint Sarka olyat tett vele és gyerekével, Babikával, amit ha kiteregetne, mindenki elámulna. Hogy mi lehet ez a szörnyűség, azóta sem tudtuk meg, az az infó viszont napvilágot látott, hogy időközben Toncsi titokban szeretett volna találkozni Hajdú Péterrel. A találkozó nem jött létre, sőt Hajdú beszámolt Toncsi tervéről feleségének, ami szintén nem a békülés felé terelte az egymást egyre jobban utáló nőket...

Válasz a feketemágia vádjára

A harc pillanatnyilag Bálint Antónia alábbi riposztjánál tart. Ezek szerint nem igaz a fekete mágia vádja. Õ nem akarja elpusztítani Hajdú Péter bolodg családját.

 "Most akkor itt felszólítanám Sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást, amit nem tudom, miért csinálja ezt velem kapcsolatban. Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele. Édesanya vagyok, imádom a gyerekeket. Eszembe nem jutna bántani egy gyereket! Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni! Ennyi embert ne nézzen már hülyének!!! Fejezze be a lejáratásomat! A múltat nem lehet kitörölni! Azért meg ne hordjon rólam össze mindenféle hazugságot, mert nagyon régen egy pár voltunk a kedves férjével. Elmúlt!  Hagyjanak engem békén! Nem járok jósokhoz. Én megdolgozom a pénzemért, és inkább a kislányomra költöm. És Bálint Antóniának hívnak, nem Vas Idának, és nem máshogy" - írta közösségi oldalán, arra a vádra utalva, hogy álnéven támadja Sarka Katát. Aki viszont azt is tudni véli, hogy ki az a jósnő, akivel Bálint Toncsi rontást tetetett a családjára.

Minden esély megvan arra, hogy a szappanopera hamarosan folytatódik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hidegfront vet véget a kánikulának, 14 fokot esik a hőmérséklet - mondjuk, mikor!

vg.hu

Beszólt Putyinnak egy orosz újságíró, ez lett a sorsa

metropol.hu

Szívszorító! Haldokló feleségéhez vitte be gyermekeit a Harry Potter filmek sztárja

magyarnemzet.hu

Kubatov Gábor: Minket hagyjanak ki Európa öngyilkosságából!

ripost.hu

Csodát tesz kertedben a szódabikarbóna

hirtv.hu

Kombi BMW bombázta le a földútról a főútra hajtó Opel Corsát Taksony és Délegyháza között

origo.hu

Rá sem lehet ismerni legújabb fotóin Kim Kardashianra

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél, meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a csipsz

ripost.hu

Gáspár Evelin apró bikiniben mutatta meg bomba alakját

ripost.hu

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

ripost.hu

Leesett az állunk: így néz ki Rúzsa Magdi a három kisbaba szülése után

ripost.hu

Aurelio köszöni szépen, jól van a börtönben