MEDICINA

Szerző Ripost

3 hónapja

Gyógynövényekkel és törődéssel az örömért - Mennyire fontos a törődés az üzleti világban? (x)

A 2020 óta tartó Covid-19 járvány, a szomszédunkban zajló háború és az elszabaduló infláció számos ponton megváltoztatta a magyar emberek életét és hangulatát. Azonban ezekben a nehéz időkben sem érdemes megfeledkeznünk saját magunkról, a közvetlen környezetünkről és a körülöttünk lévő apró örömforrásokról.

 

A hagyományok őrzésével, a természet felé fordulással nagyságrendekkel komfortosabbá és teljesebbé tehetjük az életünket – ahogy teszi ezt Polgári Erika, a 2011-ben alapított NaturComfort Kft. tulajdonosa is.

A fő célunk a törődés és a törekvés arra, hogy azoknak, akik velünk kapcsolatba kerülnek, komfortosabbá tegyük az életét a lehető legtermészetesebb módon. Ezért is lett a nevünk NaturComfort 

- fejti ki hitvallását a saját fejlesztésű gyógynövényes termékekkel az országhatárainkon is túlnyúló, sikeres vállalkozást felépítő üzletasszony. 

A személyes törődés és a figyelem gyógyító ereje

Napjainkban sokan a magány vagy a túlhajszoltság okozta fáradtság és kimerültség miatt, mások pedig bizonyos elváltozások, mint pl. az ízületi és az izomfájdalmak következményeként nem tudnak kellő figyelmet és szeretetet adni a környezetüknek. A Naturcomfort Kft. telefonos tanácsadói sok esetben akár fél óráig is elbeszélgetnek egy-egy emberrel, ha a szükség úgy kívánja.

Nagyon sok egyedülálló, idős vásárlónk van, akik olykor napokig senkihez sem tudnak szólni a környezetükben. Nekik különösen jólesik, hogy mi meghallgatjuk, és ha igénylik, néhány hasznos tanáccsal is ellátjuk őket, miközben szinte lelket öntünk beléjük. A különböző fájdalmak esetén pedig – csakúgy, mint bárki más – a mi vásárlóink is a komfortos érzés lehetőségét keresik, mert nehéz úgy jól érezni magukat, ha itt fáj, ott fáj, vagy akárcsak húzódik valamelyik izmuk, esetleg elfáradtak a napi teendők végzése közben 

– avatott be Polgári Erika, aki minden termékét a Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával hozza forgalomba.

Fotó: NaturComfort Kft.


 

Egy valóságos Aranyfalu, aminek nincsenek fizikai határai

A cég készítményei egytől egyig adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentesek. Ennek ellenére a NaturComfort Kft. munkatársainak kiválasztásakor nem az volt és ma sem az az elsődleges szempont, hogy a természetes összetevőkből és gyógynövényekből álló, illetve a népi gyógyászat szerint egészségmegőrzést támogató vagy fájdalomcsillapító hatású termékeket elsősorban értékesítési szemlélettel adják el az ügyfeleknek. Számukra ez sokkal többről szól. A legtöbb telefonos tanácsadó több vásárlóval is szinte baráti kapcsolatot épített ki, ami különlegesnek és egyedinek mondható a mai, elidegenedő világban. A vásárlók pedig – amellett, hogy kiváló minőségű készítményeket kapnak – hálásak az extra törődésért és szeretetért is. 

Félévente egy nagy értekezletet tartunk, ahol a kollégák elmesélik azokat a sikertörténeteket, amelyeket a vásárlóktól hallanak egészségjavulásról, jobb közérzetről, fájdalommentes mindennapokról. Amelyek, ki tudja, időnként talán nem is a termék használatának, hanem sokkal inkább a személyes odafigyelésnek és törődésnek köszönhetőek. Könnybe lábadt szemmel és tágra nyílt fülekkel hallgatjuk ezeket a kedves történeteket. Ilyenkor válik láthatóvá az én képzeletbeli Aranyfalum – a boldogság és a béke szigete –, amit nekünk magunknak kell felépítenünk, és amelynek nincsenek fizikai határai. Ahol téren és időn keresztül is képesek ismeretlen emberek összekapcsolódni, és önmagukat másokkal megosztani. Tapinthatóvá válik a szeretet, a harmónia, mely egy külső szemlélőnek csak egy értékesítői-vásárlói igény alapú kapcsolat, de aki a NaturComfortnál dolgozik, az tudja, hogy ennél sokkal többről van szó

 – tette hozzá Polgári Erika, akit a több mint egy évtizedes, rendíthetetlenül kitartó munkájának és társadalmi szerepvállalásának köszönhetően Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Inczédy György Életműdíjjal tüntetett ki.
 

Adni és segíteni a két legfontosabb szempont

A NaturComfort csapata sokfelé segít a komfortos életért. Fotó: NaturComfort Kft. 

A 2011-ben alapított, nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. jellemzően Magyarországon termesztett gyógynövényekből készíti a többségében saját fejlesztésű és kiemelkedően magas minőségű termékeit. A munka mellett azonban a társadalmi szerepvállalásra is jut elég idő és figyelem, a NaturComfort ugyanis nemcsak a vásárlók, hanem a munkavállalók körében is népszerű szervezet, ami megyei szinten jelenleg 50 embert foglalkoztat, és számos helyi, illetve megyei partnere van. A megteremtett munkahelyekkel kortól, nemtől és iskolai végzettségtől függetlenül szinte bárkinek lehetőséget biztosít a tanulásra, és a visszatérésre a munka világába. Polgári Erika emellett évek óta támogatója a nyíregyházi NBI A csoportban szereplő kosárlabdacsapatnak, többször adományozott már a helyi Állatbarát Alapítványnak. 

Mentők is kaptak már a NaturComfort készítményeből. Fotó: NaturComfort Kft. 

A Szabolcsi Angyalokon keresztül küldött ajándékot a Nagykállói Kórház és a Vöröskereszt Anyaotthon dolgozóinak. De az ajándékozottak között van a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mozgássérültek Egyesületének Szajoli Csoportja, az Országos Mentőszolgálat nyugat-magyarországi régiója, valamint a Hajdú Rendészeti Sportegyesület is. 1 millió forintot adományozott már az olvasás, a megértés és a minőségi oktatás javítása céljából a felnövekvő generáció segítését célzó Alkalmazott Oktatástannak, és csapatépítés keretében számos facsemete elültetésével nyújtott segítséget a Nyírerdő Zrt.-nek is. Több mint 1500 felnőtt és utánpótlás sportoló kapott a NaturComfort Kft.-től legalább egyszer ajándék terméket a Nyíregyházi Sportcentrumon keresztül, valamint közel 7 500 ajándék termék került kiosztásra nyugdíjasok és a különböző nyugdíjasklubok, szervezetek között szerte az országban. 

(X)
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tóth Andi a neki üzenőkről: még a szőr sem nőt ki a n.nijukon

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

life.hu

Komoly döntést hozott az Aldi: ez minden vásárlót érint

hirtv.hu

Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

ripost.hu

"Egy senkiházi b*zi vagy!" - G.w.M is beszállt a zenész háborúba

vg.hu

Átkutatta az FBI Donald Trump házát

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

mindmegette.hu

Ez történik a testeddel, ha minden nap eszel paradicsomot

ripost.hu

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

ripost.hu

A legrosszabbtól tartanak az eltűnt inárcsi családanya lányai, most friss hírek érkeztek

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

MEDICINA

Kánikulai kisokos: 10 házi praktika izzadás ellen

MEDICINA

Természetes módszerekkel is elősegíthető a fogantatás

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

ÉLETMÓDI

Kiégett a kertben a fű? Ne pánikolj, itt a megoldás!

MEDICINA

A vegán életmód előnyei, amit akár már néhány hét után érezhetünk (x)

MEDICINA

A multivitaminok tényleg minden fontos vitamint tartalmaznak? (x)

MEDICINA

Az UV-sugarak mellett más veszély is leselkedik a bőrünkre a hőségben

MEDICINA

Mennyibe kerül a Fixfogsor Protézisrögzítés?(x)