Létrehozva: 2022.04.30.

Gyógynövényekkel és törődéssel az örömért - Mennyire fontos a törődés az üzleti világban? (x)

A 2020 óta tartó Covid-19 járvány, a szomszédunkban zajló háború és az elszabaduló infláció számos ponton megváltoztatta a magyar emberek életét és hangulatát. Azonban ezekben a nehéz időkben sem érdemes megfeledkeznünk saját magunkról, a közvetlen környezetünkről és a körülöttünk lévő apró örömforrásokról.

 

A hagyományok őrzésével, a természet felé fordulással nagyságrendekkel komfortosabbá és teljesebbé tehetjük az életünket – ahogy teszi ezt Polgári Erika, a 2011-ben alapított NaturComfort Kft. tulajdonosa is.

A fő célunk a törődés és a törekvés arra, hogy azoknak, akik velünk kapcsolatba kerülnek, komfortosabbá tegyük az életét a lehető legtermészetesebb módon. Ezért is lett a nevünk NaturComfort 

- fejti ki hitvallását a saját fejlesztésű gyógynövényes termékekkel az országhatárainkon is túlnyúló, sikeres vállalkozást felépítő üzletasszony. 

A személyes törődés és a figyelem gyógyító ereje

Napjainkban sokan a magány vagy a túlhajszoltság okozta fáradtság és kimerültség miatt, mások pedig bizonyos elváltozások, mint pl. az ízületi és az izomfájdalmak következményeként nem tudnak kellő figyelmet és szeretetet adni a környezetüknek. A Naturcomfort Kft. telefonos tanácsadói sok esetben akár fél óráig is elbeszélgetnek egy-egy emberrel, ha a szükség úgy kívánja.

Nagyon sok egyedülálló, idős vásárlónk van, akik olykor napokig senkihez sem tudnak szólni a környezetükben. Nekik különösen jólesik, hogy mi meghallgatjuk, és ha igénylik, néhány hasznos tanáccsal is ellátjuk őket, miközben szinte lelket öntünk beléjük. A különböző fájdalmak esetén pedig – csakúgy, mint bárki más – a mi vásárlóink is a komfortos érzés lehetőségét keresik, mert nehéz úgy jól érezni magukat, ha itt fáj, ott fáj, vagy akárcsak húzódik valamelyik izmuk, esetleg elfáradtak a napi teendők végzése közben 

– avatott be Polgári Erika, aki minden termékét a Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával hozza forgalomba.

Fotó: NaturComfort Kft.


 

Egy valóságos Aranyfalu, aminek nincsenek fizikai határai

A cég készítményei egytől egyig adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentesek. Ennek ellenére a NaturComfort Kft. munkatársainak kiválasztásakor nem az volt és ma sem az az elsődleges szempont, hogy a természetes összetevőkből és gyógynövényekből álló, illetve a népi gyógyászat szerint egészségmegőrzést támogató vagy fájdalomcsillapító hatású termékeket elsősorban értékesítési szemlélettel adják el az ügyfeleknek. Számukra ez sokkal többről szól. A legtöbb telefonos tanácsadó több vásárlóval is szinte baráti kapcsolatot épített ki, ami különlegesnek és egyedinek mondható a mai, elidegenedő világban. A vásárlók pedig – amellett, hogy kiváló minőségű készítményeket kapnak – hálásak az extra törődésért és szeretetért is. 

Félévente egy nagy értekezletet tartunk, ahol a kollégák elmesélik azokat a sikertörténeteket, amelyeket a vásárlóktól hallanak egészségjavulásról, jobb közérzetről, fájdalommentes mindennapokról. Amelyek, ki tudja, időnként talán nem is a termék használatának, hanem sokkal inkább a személyes odafigyelésnek és törődésnek köszönhetőek. Könnybe lábadt szemmel és tágra nyílt fülekkel hallgatjuk ezeket a kedves történeteket. Ilyenkor válik láthatóvá az én képzeletbeli Aranyfalum – a boldogság és a béke szigete –, amit nekünk magunknak kell felépítenünk, és amelynek nincsenek fizikai határai. Ahol téren és időn keresztül is képesek ismeretlen emberek összekapcsolódni, és önmagukat másokkal megosztani. Tapinthatóvá válik a szeretet, a harmónia, mely egy külső szemlélőnek csak egy értékesítői-vásárlói igény alapú kapcsolat, de aki a NaturComfortnál dolgozik, az tudja, hogy ennél sokkal többről van szó

 – tette hozzá Polgári Erika, akit a több mint egy évtizedes, rendíthetetlenül kitartó munkájának és társadalmi szerepvállalásának köszönhetően Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Inczédy György Életműdíjjal tüntetett ki.
 

Adni és segíteni a két legfontosabb szempont

A NaturComfort csapata sokfelé segít a komfortos életért. Fotó: NaturComfort Kft. 

A 2011-ben alapított, nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. jellemzően Magyarországon termesztett gyógynövényekből készíti a többségében saját fejlesztésű és kiemelkedően magas minőségű termékeit. A munka mellett azonban a társadalmi szerepvállalásra is jut elég idő és figyelem, a NaturComfort ugyanis nemcsak a vásárlók, hanem a munkavállalók körében is népszerű szervezet, ami megyei szinten jelenleg 50 embert foglalkoztat, és számos helyi, illetve megyei partnere van. A megteremtett munkahelyekkel kortól, nemtől és iskolai végzettségtől függetlenül szinte bárkinek lehetőséget biztosít a tanulásra, és a visszatérésre a munka világába. Polgári Erika emellett évek óta támogatója a nyíregyházi NBI A csoportban szereplő kosárlabdacsapatnak, többször adományozott már a helyi Állatbarát Alapítványnak. 

Mentők is kaptak már a NaturComfort készítményeből. Fotó: NaturComfort Kft. 

A Szabolcsi Angyalokon keresztül küldött ajándékot a Nagykállói Kórház és a Vöröskereszt Anyaotthon dolgozóinak. De az ajándékozottak között van a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mozgássérültek Egyesületének Szajoli Csoportja, az Országos Mentőszolgálat nyugat-magyarországi régiója, valamint a Hajdú Rendészeti Sportegyesület is. 1 millió forintot adományozott már az olvasás, a megértés és a minőségi oktatás javítása céljából a felnövekvő generáció segítését célzó Alkalmazott Oktatástannak, és csapatépítés keretében számos facsemete elültetésével nyújtott segítséget a Nyírerdő Zrt.-nek is. Több mint 1500 felnőtt és utánpótlás sportoló kapott a NaturComfort Kft.-től legalább egyszer ajándék terméket a Nyíregyházi Sportcentrumon keresztül, valamint közel 7 500 ajándék termék került kiosztásra nyugdíjasok és a különböző nyugdíjasklubok, szervezetek között szerte az országban. 

(X)
 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Telegdy-Kapás Boglárka teljesen összeomlott

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

metropol.hu

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

magyarnemzet.hu

A Chelsea döntheti el a Premier League-et a Liverpool javára

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MEDICINA

Így készíti ki a szervezetünket az óraátállítás

MEDICINA

Csodálatos gyógyereje van a pitypangnak, mutatjuk, hogyan készítsd el

MEDICINA

4+1 ok, amiért a fokhagyma a legjobb barátod

MEDICINA

Itt az idő, most készíts gyógyító fenyőrügy szirupot

MEDICINA

„Óriási következményei vannak” - figyelmezteti az orvos a zuhany alatt pisilőket

MEDICINA

Vajon tényleg leszámol a Jerikó rózsa és a mandulagomba a rákkal?

MEDICINA

Kiderült, hogy hány percig szabad zuhanyozni ahhoz, hogy sokáig egészséges maradhass

MEDICINA

Óriási hiba: ezért ne forrald fel soha újra a vizet