Menczer Tamás: Az emberek azt várják a vezetőiktől, hogy védjék meg őket!

POLITIK
Létrehozva: 2018.03.29.

Egyre többen teszik ezt az olajat a kávéjukba. De miért?

Kávérajongók, itt a legújabb õrület! Ettõl lesz még krémesebb, habosabb a kávé. Turbózd fel ezzel az olajjal az anyagcserédet, növeld az energiaszinted. Kezdd egészségesen a napod, így idd a kávédat minden reggel!

A kókuszolaj az egyik legsokoldalúbb finomság a konyhádban. Megkívántál egy jó csípős, fűszeres curry-t? Hozzá a zöldségeket feltétlenül kókuszolajban pirítsd meg.

Elfogyott a sminklemosó folyadékod? Netán nem bízol a bolti szerekben, inkább magad szeretnéd elkészíteni? Akkor tudod, hogy a legjobb alapanyag hozzá ez az olaj. Akár önmagában is működik. Csak kend be az arcodat kókuszolajjal lefekvés előtt, majd töröld le sminklemosó kendővel.

Trendi

Most a legmenőbb újítás a kávéba tenni ezt az illatos, édes olajat. Olajat a kávéba? Bizony! Egyesek még vajjal is tetézik: legelőn tartott tehénből fejt tejből, házi készítésű, igazi vajjal.

Miért egészséges?

A kókuszolaj természetes forrása a telített zsírsavaknak, melyeket más zsíroknál sokkal gyorsabban használ fel a szervezetünk.

A telített zsírsavak elnyomják az éhségérzetet, felgyorsítják az anyagcserét, és növelik az energiaszintet.

 

No, de hogyan hat a kávé ízére?

Néhány rajongó szerint krémesebb, habosabb, sőt egyenesen felséges lesz tőle.

Mások túl zsírosnak, otrombának érzik. Próbáld meg nem csak belekavarni, hanem turmixgéppel összedolgozni.

Kik azok, akik kerüljék, és kiknek ajánlható?

Ha épp zsírmentes diétán vagy, és a kalóriákból próbálsz lefaragni minél többet, akkor ez az ínyencség most nem neked való. A karamellt, a tejszínhabot szeretnéd helyettesíteni valamilyen egészségesebb anyaggal? Megoldásként neked találták ki a kókuszolajat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek