
Kávérajongók, itt a legújabb õrület! Ettõl lesz még krémesebb, habosabb a kávé. Turbózd fel ezzel az olajjal az anyagcserédet, növeld az energiaszinted. Kezdd egészségesen a napod, így idd a kávédat minden reggel!
A kókuszolaj az egyik legsokoldalúbb finomság a konyhádban. Megkívántál egy jó csípős, fűszeres curry-t? Hozzá a zöldségeket feltétlenül kókuszolajban pirítsd meg.
![]()
Elfogyott a sminklemosó folyadékod? Netán nem bízol a bolti szerekben, inkább magad szeretnéd elkészíteni? Akkor tudod, hogy a legjobb alapanyag hozzá ez az olaj. Akár önmagában is működik. Csak kend be az arcodat kókuszolajjal lefekvés előtt, majd töröld le sminklemosó kendővel.
Trendi
![]()
Most a legmenőbb újítás a kávéba tenni ezt az illatos, édes olajat. Olajat a kávéba? Bizony! Egyesek még vajjal is tetézik: legelőn tartott tehénből fejt tejből, házi készítésű, igazi vajjal.
Miért egészséges?
A kókuszolaj természetes forrása a telített zsírsavaknak, melyeket más zsíroknál sokkal gyorsabban használ fel a szervezetünk.
A telített zsírsavak elnyomják az éhségérzetet, felgyorsítják az anyagcserét, és növelik az energiaszintet.
![]()
No, de hogyan hat a kávé ízére?
Néhány rajongó szerint krémesebb, habosabb, sőt egyenesen felséges lesz tőle.
![]()
Mások túl zsírosnak, otrombának érzik. Próbáld meg nem csak belekavarni, hanem turmixgéppel összedolgozni.
Kik azok, akik kerüljék, és kiknek ajánlható?
Ha épp zsírmentes diétán vagy, és a kalóriákból próbálsz lefaragni minél többet, akkor ez az ínyencség most nem neked való. A karamellt, a tejszínhabot szeretnéd helyettesíteni valamilyen egészségesebb anyaggal? Megoldásként neked találták ki a kókuszolajat.







