tóth gabi
A magas vérnyomás csendben teszi tönkre a szervezetedet, épp ezért érdemes mindent megtenni a csökkentése érdekében. Az orvos által elõírt kezelés mellett helyes táplálkozással is rengeteget segíthetsz!
A magas vérnyomás sokáig nem hívja fel magára a figyelmet egyértelmű tünetekkel, ám közben szinte valamennyi szervedet károsíthatja: egyik legfontosabb kockázati tényezője a szív- és érrendszeri betegségeknek, például a szívinfarktusnak, a stroke-nak, de a szem ereinek károsításával a látásodnak is árthat. Épp ezért nem érdemes figyelmen kívül hagyni az orvos ajánlásait és az általa felírt gyógyszereket.
Ezek mellett természetes módszerekkel is megtámogathatod a gyógyulást. Több kísérlet is igazolta, hogy a rendszeresen áfonyát fogyasztók vérnyomása kár 5-6 százalékkal is csökkenhet, miközben a vér nitrogén-oxid szintje 69 százalékkal emelkedik. Ez a vegyület a vérerek tágításával segít a vérnyomás csökkentésében. Ez a szuper-táplálékokban gazdag turmix nemcsak ellát mindenféle vitaminnal és ásványi anyaggal, hanem antioxidáns-tartalmánál fogva arra is képes, hogy
szinte szó szerint megújítsa a szervezetedet, így többen közt a vérnyomást is segít a normál tartományban tartani.
Az antioxidánsok mellett tele van vérnyomáscsökkentő hatású káliummal, illetve az emésztést és az immunrendszert egyaránt támogató probiotikus vegyületekkel. Az egyik felét idd meg reggel, míg a másik felét tedd el uzsonnára.
A hozzávalókat turmixold össze alaposan, és máris fogyaszthatod!