Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2016.03.19.

Órája mentette meg a férfi életét, akinek szívrohama volt

Az Apple Watch szívverést figyelõ funkciójának köszönhetõen egy felhasználó a karórájától értesült róla, hogy szívrohama van.

Szerző K.T.

A 62 éves brit építész, Dennis Anselmo elmondta, hogy a felesége le akarta beszélni az óravásárlásról, de már nem bánja, hogy nem hagyta meggyőzni magát. Az Apple Watch mentette meg az életét.

A férfi egyik nap borzasztóan érezte magát; azt hitte, be fog lázasodni. Ekkor az órájára pillantott, és látta, hogy a szíve 210-et dobban percenként.

Anselmo épp dolgozott, a kerítés helyét jelölte ki egy építkezésen. Ebédidő után voltak, és alig tíz perce ténykedtek, amikor hirtelen rosszul lett. Szólt a munkatársának, hogy le kell ülnie. Már azt tervezte, hogy hazaindul, amikor ránézett az órájára.

Csak két hete vettem, és teljesen rákattantam a pulzusmérőjére. Alapvetően nagyon alacsony, olyan 50 körüli a pulzusszámom. Az emberek többségének 55-75 között van. Nos, akkor az enyém 210 volt!

Anselmót azonnal mentő szállította a kórházba. Az orvosok kezelésbe vették az elzáródott artériáit. Tőlük tudta meg, hogy ha egyenesen hazament volna, és nem fordul orvoshoz, valószínűleg egy második, halálos szívroham végzett volna vele.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek