MANIMÉKER

Újra divat a lóverseny: elképesztő összeget nyert egy magyar férfi

A szerencsés illető életében először játszott Kincsem+ TUTI-t. Nem hitt a szemének, amikor meglátta a befutási sorrendet!
  • Szerző: Doris

Nem kevesebb mint 104 millió forintot kaszált egy magyar férfi az ország 4500 pontján elérhető Kincsem + TUTI-val!

Az észak-magyarországi játékos életében először fogadott lóversenyre, az esélytelenek nyugalmával tért be a lottózóba, de úgy tűnik, jó lóra tett! A lóversenyjátékok hazai történetének eddigi legnagyobb összegét vihette haza. Bár korábban soha nem járt a hazai lóversenypályán, nem csoda, hogy a rekordnyeremény után Budapestre utazott és kilátogatott a Kincsem Parkba.

"Óriási lépés és lehetőség számunkra, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően egy országosan ismert, népszerű hálózatba kerülhetett be a lóversenysport. A fogadás szorosan hozzátartozik a lóversenyhez, és egy teljesen más élmény. Nagy örömmel látjuk, hogy a Kincsem+ TUTI játéknak köszönhetően már többen váltak milliomossá Magyarországon" - mondta a %RIPOST%-nak Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezetője.

A Kincsem+ TUTI 2017 óta elérhető az országban, a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, a hét minden napján. Jó hír, hogy semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá, nem kell ismernünk sem a lovakat, sem a fogadási szabályokat ahhoz, hogy szép kis összeget vihessünk haza.

Pécsi azt is elmondta lapunknak: az idei évben a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. kiemelt célja, hogy még közelebb hozza a fogadókhoz a lóversenysportot, így áprilistól megújítja a világ első számú lóversenyjátékának kommunikációját. A lóverseny mellett az agárversenyek is egyre népszerűbbek hazánkban, a Kincsem Parkban jelenleg külön versenypálya épül a kutyáknak.

Az év egyik legnépszerűbb sporteseménye egyértelműen az Ügetőszilveszter. Az év utolsó napján mindig hatalmas tömeg gyűlik össze a Kincsem Parkban. Pécsi elárulta, azt tervezik, hogy több napossá teszik az év végi eseményt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?