LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.02. 13:00

Egyetlen éjszaka félmillió forint: Ide ment luxusnászútra Sydney van den Bosch és a férje

A TV2 Szerencselánya éppen a Maldív-szigeteken tölti a mézesheteket, ugyanis alig pár napja kimondta a boldogító igent. Sydney van den Bosch és férje ráadásul nem aprózta el a nászutat, luxuskörülmények között pihennek.

Sydney van den Bosch élete egyik legboldogabb időszakához érkezett, hiszen alig pár napja kimondta a boldogító igent az egykori teniszezőnek, Kaszás Benjaminnak. A szerelmesek nem vártak sokat a friggyel, hiszen a Szerencselány csak alig egy éve vált el előző férjétől. Beni viszont szinte azonnal eljegyezte, és az esküvőt is gyorsan megtartották. Most pedig élvezhetik a mézeshetek romantikáját, ráadásul nem is akárhol... 

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch esküvő után luxusban tölti a mézesheteket (Fotó: Nagy Zoltán)

Sydney van den Bosch a Maldív-szigeteken tölti a mézesheteket

Az egzotikus szigetország kedvelt helye a friss házasoknak, ugyanis rengetegen élvezik ott a nászútjuk első napjait. A magyar sztárvilágból is sokan látogattak már el oda, és most Sydney van den Bosch és férje is csatlakozhattak a klubhoz. Talán azt mondanunk sem kell, hogy nem aprózták el a dolgot.

A szerelmesek feltehetően Halaveli szigetén, egy luxus resortban romantikáznak. Az üdülőközpontban már a saját nevükkel ellátott kocsival várták őket, de valójában ez még semmi. A szálloda ugyanis  számos wellness- és búvárlétesítménnyel, három étkezési lehetőséggel és teniszpályákkal várja vendégeit, ráadásul a wellnessrészlegen masszázsok igényelhetők, a közelben pedig horgászni és búvárkodni is lehet. Aki ilyen körülmények között szeretne pihenni, annak persze mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen egyetlen éjszakára egy villa ára közel 500 ezer forintba kerül, azaz egyhetes tartózkodásnál ez már bőven pármilliós tétel. 

Azt pletykálják, Sydney van den Bosch terhes

A pletykák már a lánybúcsúztató után beindultak, ugyanis egyesek kiszúrták, hogy mintha gömbölyödne a híresség pocakja. Ez persze még semmit nem jelent, de a rajongók mégis reménykednek, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz kedvencük. Már csak azért is, mert az esküvőn is kiszúrták, hogy rózsaszín port lőttek az égbe, de aztán egy vendég tisztázta a dolgot.

Mindenki nyugodjon meg, nemcsak rózsaszín volt, hanem sárga és kék is. Nem tudok róla, hogy Sydney babát várna, és abban is biztos vagyok, hogy nem az esküvőjén jelentené be, hogy milyen nemű…

 – fogalmazott egy állítólagos vendég. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek