Létrehozva: 2024.09.02.

Szabó András Csuti őszinte vallomása: „Bianka megváltoztatta az életemet”

Igazi mediterrán kikapcsolódással lepték meg egymást a szerelmesek. Csuti és Bianka a festői Olaszország egyik legszebb vidékén pihenték ki a fáradalmaikat.

Kiemelt helyet foglal el a műsorvezető szívében Olaszország: Róma a kedvenc városa, sőt a kedvenc focicsapata is az olasz főváros egyik egyesülete. Csuti éppen ezért kitervelte, hogy megszeretteti a kedvesével az olasz életérzést.

Szabó András Csuti
Csuti és Bianka között nagyon erős a kapocs / Fotó: Instagram / csut.i / hot magazin

„Autóval jöttünk ki Olaszországba öt napra. A kedvesem, Bianka és a családja már többször voltak a környéken, így nem volt kérdés, hogy ide jövünk kikapcsolódni. Caorle egy igazi ékszerdoboz, közel van Magyarországhoz, ráadásul Hemingway kedvenc városa volt. Korábban ez volt a tartomány legnagyobb városa, de mindenki átvándorolt Velencébe” – kezdte az üzletember a hot! magazinnak.
Nem véletlen, hogy Csuti ilyenkor piheni ki a munka fáradalmait, hiszen nemrégiben fejeződtek be a TV2 Klub Újratervezés című műsorának forgatásai. Ő azonban aktívan pihen: külföldön is foglalkozik a vállalkozásával.

„Nálam a munka a pihenés alatt sem áll meg, távolról is tartok meetingeket, beszélgetek ügyfelekkel. Jókat ettünk kint, edzettünk is, Caorlénak van két csodás partszakasza és egy nagyon hangulatos belvárosa, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt szuper kikapcsolódás, az olasz gasztronómiáról nem is beszélve. Életem végéig el lennék a pisztáciás tiramisuval. Bianka azonban sokkal fegyelmezettebb: ő nyaraláskor is egészségesen étkezik, ez pedig engem is motivál” – árulta el Csuti.

Autóval mentek ki Olaszországba / Fotó: archív / hot magazin

Csuti: A kapcsolatunk több szempontból is megváltoztatta az életemet

Bátran állíthatjuk, hogy a szerelme nagyon jó hatással van a műsorvezető életére, hiszen több rossz szokását is elhagyta, amióta együtt van a párjával.
„A kapcsolatunk több szempontból is megváltoztatta az életemet: régen néha össze-vissza ettem, de ma már sokkal tudatosabban étkezem. Ezenkívül korábban jellemző volt rám a dehidratáltság, de mára sikerült eljutnom arra a szintre, hogy legalább napi két liter folyadékot megiszom, ami nagy haladás!” – mondta büszkén Csuti, aki új, komoly feladatot kapott: Stohl Andrással és Szabó Zsófival együtt segít rászoruló családokon a TV2 Klub Újratervezés című műsorában.

További izgalmas történetekért keresd a legújabb hot! magazint! (Fotó: hot! magazin)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek