SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

Örülhetnek a magyarok: újraindul a TV2 sikerműsora

A nagysikerű műsorról, ami a TV2 Klubbon lesz látható Szabó András "Csuti" és Szabó Zsófi mesélt a Mokkában.

Jövőhéten, augusztus 12-én este 21.30-kor újraindul az Újratervezés, a TV2 nagysikerű, nehéz sorsú családokon segítő műsora, új műsorvezetőkkel. Ördög Nóráék helyébe ugyanis Szabó Zsófi és Stohl András lép, illetve Szabó András "Csuti" is megjelenik majd a képernyőkön, mind az adások projektmenedzsere. S habár a negyedik évad csak pár nap múlva kerül képernyőkre, a forgatás már hónapok óta zajlik. Erről beszélt most Szabó Zsófi és Csuti is a Mokka reggeli adásában. 

293A9512
Csuti projektmenedzserként debütál a műsorban. 

Csutiban először is realizálódott az, amit ő amúgy is gyakran szokott mondogatni: mindenki a maga szintjén nyomorog.

Tudod realizáni, hogy a te problémád egészen kicsinyes.

 - tette hozzá, majd példaként felhozta azt, hogy nem egy olyan családdal találkoztak, aki már-már majdnem az utcára kerültek a lakhatási állapotok miatt, mégis együtt vacsoráztak, egy asztalnál, összetartottak. 

Zsófit ugyanígy megérintették az események. Olyannyira, hogy az első forgatási nap után már minden felvételre egy százas csomag zsebkendővel érkezett, annyit sírt. De nem csak ő, hanem az egész stáb is.

Nagyon, nagyon megérintett. Nagyon mélyen megéltem.

 - közölte a műsorvezetőnő, aki kiemelte, az Újratervezés nem csak a lakhatási problémákon segít, hanem még olyan élményeket és programokat is nyújt a nehéz sorsú családoknak, amiben még sosem volt részük és talán soha nem is lenne. Ezeket átélni velük pedig hihetetlen volt. Épp ezért számára ez nem egy feladat, vagy épp kötelesség volt:

Nem munkánk van benne. Ez egy olyan élmény számomra, egy olyan ajándék, lehetőség, amiből legalább annyit viszek magammal, mint ezek a családok. 

- jelentette ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek