HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.

Stohl András végignézte, ahogy egy két hónapos, betonon fekvő gyereken csak úgy átléptek az emberek

A műsorvezetőt megrendítették az ottani kalandok, melyek során egyetlen támasza Till Attila volt.

Stohl András megannyi celebbel együtt nemrég nagy kalandba vágta a fejszéjét: részt vett az idei Ázsia Expressz forgatásán, amit valószínűleg ősszel láthatnak majd a nézők a televíziók képernyőjén. Habár a nappaliban ülve is látszik, min mennek ott keresztül minden évben a hírességek, bele sem gondol az ember, milyen jó dolga is van Európában. Ezzel szembesült Stohl András is, aki kiemelte, tudta, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire... azt nem gondolta. Úgy véli, sőt tudja, ha nem Till Attila lett volna a párja, akkor nem bírta volna végigcsinálni az egészet. De egy egészen biztos: más emberként tért haza Ázsiából.

Till Attila Tilla és Stohl András
Ázsia Expressz
Stohl András Till Attila oldalán vágott neki Ázsiának Fotó: TV2

Borzalmasan kemény volt. Sokkal keményebb, mint számítottunk rá. Ha nem a Tilla a társam, akkor nem tudtam volna végigcsinálni szerintem. Iszonyatosan sokat segített az állandó pozitivizmusa, hihetetlen képei, hogy miket lát meg egy szituációban. Igazán elképesztő fickó. A Tilláról az az érdekes, hogy szerintem senki nem azt a Tillát ismeri, aki ő önön valójában. Ő nem egy ilyen bohókás fickó, aki csak úgy van a világban, hanem ő egy iszonyatosan értelmes és nagyon összetett fickó. Iszonyatosan sokat segített

 - éltette Stohl András a műsorvezetőtársát.

A színész azonban kijelentette, nem csak erre jött rá. Hanem arra is, hogy Európa Ázsiához képest a világ Rózsadombja. Kiemelte, ők nem turistaparadicsomokban jártak, hanem nyomornegyedekben. Olyan városokban, mint Manila, ami hiába csak egy város, a lakossága 12 millió. Ez pedig azt eredményezi, hogy a népesség nagy része a betonon fekve tölti az éjszakákat.

Annyian élnek a városban, mint Magyarországon. 8 millióan élnek az utcán, a két hónapos gyerek a betonon fekszik és teljesen normális dolog, hogy ott folyik a kis orra és átlépnek felette. Felfoghatatlan.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek