Létrehozva: 2024.08.02.

Fülig szerelmes: így ismerkedett meg gyönyörű barátnőjével Tóth Dávid - videó

Tóth Dávid és kedvese közös interjút adtak.

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó az utóbbi években igazi sztár lett, hiszen megnyerte Kucsera Gáborral az Ázsia Expresszt, szerepelt a Dancing with the Stars-ban, illetve ő volt a TV2 Nagy Ő-je is – de a műsorban sajnos nem sikerült életre szóló szerelemre lelnie a jóképű sportolónak.

Tóth Dávid
Tóth Dávid / Fotó: Mate Krisztian

Szerencsére nem kell aggódni Tóth Dávid szívéért, hiszen tavaly év végén rátalált a szerelem a fogorvosként tevékenykedő Timi személyében, akivel annyira boldog a híresség, hogy mindössze pár hónap után össze is költözött vele, sőt, már a gyermekvállalásról is beszéltek – ez is bizonyítja, hogy már most igazán komoly kapcsolatról van szó.

Tóth Dávid elárulta hogy egy edzőteremben ismerkedett meg Timivel, ahol szóba elegyedtek, majd randira hívta a gyönyörű fogorvost – és rögtön egymásra találtak.

Az olimpikon szerint nem vitatkoznak, és a lehető legtöbb időt próbálják együtt tölteni. Hol kiruccannak egy hosszú hétvégére, hol családoznak, a lényeg, hogy időt tudjanak szakítani egymásra – sőt, Tóth Dávid hamarosan megismeri a szerelme nagy családját is, így ismét szintet fog lépni a folyamatosan fejlődő kapcsolatuk.

Itt lehet megnézni Tóth Dávidék közös interjúját:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek