Létrehozva: 2024.07.07.

Kollányi Zsuzsi már nem feszül rá a pasizásra

Folyamatosan dolgozik valamin, emellett édesanyaként is helytáll az énekesnő. Kollányi Zsuzsi kettős szerepben törekszik a maximumra, ezért mostanában sajnos nagyon kevés ideje marad önmagára.

Sokak számára a pihenésről és a táborozásról szól a nyár, azonban sem az énekesnőnek, sem a gyerekeinek nincs igényük erre. Kollányi Zsuzsi és a három gyerkőce inkább közösen szereznek élményeket. Esetükben az is tökéletesen fel van osztva, hogy melyik szülőnél mennyi időt tölt Bence, Bálint és Bogdán.


Kollányi Zsuzsi nyári tervei, meg az, hogy már nem feszül a pasizásra, ezzel viszont pont jó férfiakat vonz be - RIPOST 293A2881
Kollányi Zsuzsi már nem feszül rá görcsösen arra, hogy legyen valakije - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

"Minden percet kihasználok, hogy minél több időt tölthessek velük, emiatt nyilván kevesebb jut magamra, de egyáltalán nem bánom, hiszen legyen bármilyen helyzetben az életem, mindig a gyerekeimet választom. Hétköznap nálam vannak, hiszen akkor több a szabadidőm, a hétvégéket pedig az édesapjuknál töltik, mivel nekem akkor vannak fellépéseim" – mesélte Zsuzsi a hot! magazinnak.

Kollányi Zsuzsi a válás után felállított egy sorrendet

Rengeteget a munkája, hiszen a zenélés mellett a Nőj FEL! podcastot is vezeti Bánhidi Emesével. Ennyi minden mellett nem sok ideje marad a szerelemre. Mint az közismert, 2023 márciusában jelentette be, hogy véget ért a házassága, majd pár hónappal később összejött Bóza Rolanddal, akit a nézők A Konyhafőnök című műsorból ismerhetnek. Ám tavaly vele is szakítottak, így most már nem keresi a szerelmet Zsuzsi - ám nem is áll ellen.
"Válás után az ember felállít egy sorrendet, és nyugodt, türelmes önmagához. 

Nekem ezt kellett megtanulnom; már nem feszülök rá görcsösen arra, hogy legyen valakim.

 Az ajtó nyitva van, és azt veszem észre, hogy amióta nem görcsölök rá ennyire, azóta sikerült olyan embereket bevonzani, akik szeretetteljesek, és tiszták a szándékaik" – árulta el Zsuzsi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek