LOVE

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.30.

Mint egy hercegnő! Bódi Csabi megmutatta a kislányát – Videó

A népszerű zenész kislánya már ötéves, de egyszerűen nem lehet betelni vele. A büszke édesapa, Bódi Csabi sem tud, aki most egy tündéri videót osztott meg a közösségi oldalán.

Bódi Csabi szemefénye egyértelműen a családja, de amint a legkisebb gyermeke szóba kerül, a zenészt kenyérre lehet kenni. Bizony, az ötéves Lilientől mindenki csak olvadozik, de főként az édesapja, aki emellett még próbál következetes szülő is maradni. Valljuk be hát, hogy Csabinak nincs könnyű dolga, főleg úgy, hogy lánya még egy énekléssel is simán az ujja köré csavarja. 

Bódi Csabi
Bódi Csabi kislánya egy igazi hercegnő (Fotó: Szabolcs László)

Bódi Csabi kislánya igazi hercegnő

A zenész a minap tett közzé egy videót a Facebook-oldalán, a rajongók nagy örömére pedig Lilien is látható. A felvételen az édesapja énekelt neki egy dalt, s bár a kislány kicsit zavarban volt, mégis nagyon tetszett neki, hogy Csabit hallgathatta. Egyébként az énekes azt is elmondta korábban, hogy gyermeke nagyon fogékony a zenére: folyton dalolászik és táncol emellett pedig olyan energikus, hogy a szülei le sem tudnak ülni mellette. 

"Ha rám néz a kislányom, elolvadok, de igyekszem mindig következetes lenni. Nyilván ez gyorsan változik, hiszen ahogy nő, úgy ismeri meg a világot, de abszolút megvan itthon az egyensúly Lilien nevelésében." 

A szeme olyan, mint az enyém: ha belenézel a tekintetünkbe, megismered a lelkünket.

"Vannak dolgok, amiket már magától elvégez, például elpakol maga után a szobájában anélkül, hogy mondanánk neki, vagy ha Gina éppen főz, odaáll az édesanyja mellé, és készíti a rántott húst. Ő egyébként a legfogékonyabb a zenére. Már most érdekli a muzsika, folyton énekel, táncol, nagyon életvidám személyiség, sosem fogy ki belőle az energia. Mindig mosolyog, nevet és kacag, ez pedig engem is boldoggá tesz, mert a gyerekeim mosolyáért és boldogságáért dolgozom mindennap” – fogalmazott korábban Csabi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek