Létrehozva: 2024.07.29.

A Next Top Model Hungary sztárja öt hónap után lett feleség: Nem fél!

Ugyan a modell és a videós kapcsolatát megelőzte már egy hosszabb ismeretség, sokak szerint így is gyorsan haladnak. Szaniszló Kitti nem fél, mert érzi, hogy férje az igazi.

Szaniszló Kitti alig öt hónap után kimondta a boldogító igent, így mindenki nagy boldogságára feleség lett. A Next Top Model Hungary sztárjának választottja egy igazán helyes pasi, Matuz Ádám, aki videózással és fotózással foglalkozik. Kitti tudja nagyon jól, hogy sokan féltik, ugyanis csak öt hónap után jogosan merülhet fel a kérdés, hogy tényleg valóban ismerik-e egymást, azonban a modell érzi, hogy rátalált a nagybetűs szerelem.

Szaniszló Kitti
Szaniszló Kitti öt hónap után lett feleség, de nem fél, mert érzi, rátalált a nagybetűs szerelem - Fotó: Akos Perity

Abszolút azt érzem, hogy a férjemben rátaláltam életem szerelmére. Aki ezt az érzést még nem tapasztalta, annak nagyon nehéz elmondani, hogy mi is ez pontosan, de hogyha találkozol valakivel, akkor az mindig nagy kérdés, hogy az igazi-e, és ezt sokszor nem tudják az emberek maguk sem” – kezdte a Ripost-nak a TV2 modellje, aki sokat tapasztalt a múltban, de férje minden eddigit felülmúlt.

Az van, hogy én mindig nagyon próbálkoztam korbábban is. Ha valakivel azt éreztem, hogy egy jó kapcsolat lehetne, annak adtam esélyt. Persze sok is balul sült el, de az Ádámmal ez valami teljesen más, mint eddig” – jegyezte meg Kitti, aki férje mellett nem fél, hogy mi lesz másnap.

Szaniszló Kitt nem fél újdonsült férje mellett - Fotó: Martin Vanda

Nincs félelem

Kitti számára azért nem volt ismeretlen a férje személye, megelőzte egy többéves ismeretség. Amikor jobban elkezdtek egymásnak megnyílni és kapcsolatuk elmélyült, akkor érezte, hogy neki nem kell Ádámon kívül más.

A férjemet már három éve ismerem, de a kapcsolatban öt hónap után jött az esküvő, mert ezt éreztük. Ha nem lett volna az ismeretség, akkor biztos nem történt volna ilyen gyorsan. A belső hang azt mondta, hogy megtaláltad és én bízok ebben. Nem félek, hogy mi lesz tíz év múlva, ha Ádám mellett vagyok” – szögezte le a újdonsült feleség, aki szerint hit nélkül ez az egész nem működne.

Kell hinni, csakis így működhet az élet

– mondta Kitti, akinek a közös céljai és ambíciói is megvannak a férjével.

Szaniszló Kitti és férje: közös céljaik is vannak 

A hároméves ismeretség ugyan megalapozta kapcsolatukat, de a modell szerint az is nagyon fontos, hogy egy az érdeklődési kör is, amiből már most közös céljaik is származnak.

Egy forgatáson ismertem meg és elkezdtünk beszélgetni, de mint csak barátok. Aztán egy időszakban mindig együtt jártunk el bevásárolni kora esténként, amiből aztán jött, hogy nagyszerűeket beszélgettünk és elkezdett engem fotózni. Így szépen elkezdett épülni az, hogy megismerjük egymást és egyre több dolgot csináljunk együtt. Azt érzem, a közös ambíciók is összekötnek, mert én is szeretnék fotózni és tanulni ezen a téren. Így megvan a közös érdeklődés is” – mondta Kitti.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek