LOVE

Szerző Ripost

1 hete

Hoppá! Egy párt alkot L.L. Junior és a fiatal énekesnő?

Már Instagramon is üzengetnek egymásnak. Nem is akárhogy...

L.L. Juniort és Dárdai Blankát már korábban is szóba hozták egymással, miszerint egy párt alkothatnak. Akkor a zenész egyik ismerőse árulta el, hogy bizony közel került valakihez Junior, ám még nagyon friss a dolog.

Fotó: Markovics Gábor

„Úgy tudom, Junior életében van egy lány, aki iránt érdeklődik, de annyira friss a dolog, hogy még a barátainak sem nagyon mesélt róla” – mondta a Blikknek a zenész egyik ismerőse. Ám mindezt, mégis cáfolta Junior, aki túl fiatalnak tartja magához Blankát. Sőt arra is adott magyarázatot, miért látták őket többször is együtt: egy közös új dallal készülnek.

„Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek” – tisztázta a helyzetet akkor Junior. Most mégis nyilvánosan üzent a fiatal lánynak, ráadásul nem is akármit. 

Blanka egy fotót tett közzé Instagramon, amelyhez azt írta: „Bocsánat, a szívem még itt tart." A képhez Junior is hozzászólt egy szívvel és egy tűz emojival, Blanka pedig ezt három szívvel viszonozta.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!