LOVE

Szerző Doris

2 hónapja

Óriási örömhírt jelentett be kislányával kapcsolatban a TV2 sztárja

A Sztárban sztár leszek! egykori felfedezettje fontos pillanatokat él át a kislányával.

Szerző Doris

A Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Sebestyén Katja kislánya, Patrícia február elején látta meg a napvilágot. Ahogy arról már a Ripost beszámolt, az énekesnő néhány éve elvált a férjétől, beleszeretett a legjobb barátjába, Péterbe, akinek kimondta a boldogító igent.

Fotó: Sebestyén Katja

Most örömmel újságolta el, hogy hamarosan, egészen pontosan július 24-én megtartják a kislány keresztelőjét Tiszacsegén!

„Én bolgár ortodox vallású vagyok, Petim viszont református, ráadásul Tiszacsegén egyébként is sok a református, szóval úgy döntöttünk, hogy a kiscsaj is az lesz. Peti egyik legjobb barátai lesznek a keresztszülők, ők egy igazán belevaló pár, örömmel vállalták a felkérést. Patríciának már megvan a kis ruhácskája, amit a keresztszüleitől kapott, és az első fülbevalóját is megkapta már. A július 24-i keresztelő után egy nagy kerti partit csapunk majd a barátokkal, lesz ott minden, grillezés, bográcsozás, amit csak el tudtok képzelni” – mesélte lelkesen a Ripost-nak Katja, aki sokáig a Budapesten található bolgár ortodox templom kórusvezetője is volt.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!