SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

6 hónapja

Mi történt a magyar énekesnő külsejével? A kislánya is elsírta magát, amikor meglátta

Órákba telt, míg megnyugodott a pici.

Szerző Doris

Mozgalmas hétvégén van túl Sebestyén Katja, akit eddig leginkább énekesnőként ismertünk, nemrég viszont szerepet kapott egy készülő horrorfilmben, a Kísértés az erdő mélyén című produkcióban.

Fotó: Facebook

 A Sztárban Sztár leszek! első szériájának felfedezettje egy szigorú matektanárnőt alakít, ám hogy mi lesz a sorsa a történet végére, azt egyelőre fedje jótékony homály. Az viszont nem titok, hogy a mindig vidám, mindig mosolygós énekesnő külsejét annyira elváltoztatták, hogy még tündéri kislánya, az idén februárban született Patrícia sem ismerte meg. Szegény kislány úgy megijedt, hogy elsírta magát, alig tudták megnyugtatni.

Fotó: GG Production

"Pénteken utaztunk le Nagykárolyra a férjemmel és a pici babával. Másnap korán reggel kezdődött a forgatás. Eleinte még gyönyörű hajat és a sminket kaptam a stúdiófotózásra, később viszont már a karakteremnek megfelelőt. Egy kemény, szigorú matektanárnőt alakítok, gonosz tekintettel. Ez már egyáltalán nem tetszett a kislányomnak. Olyannyira nem, hogy állandóan elsírta magát, amikor a karomba akartam venni, csak a férjem tudta megnyugtatni. Engem csak a cicimről ismert meg, amikor egyszer az ijesztő sminkben szoptattam. A forgatás egyébként elképesztően szó hangulatban telt, nekem annyi volt a nehézség, hogy a való életben nagyon távol áll tőlem ez a karakter. Én dilis vagyok, nem gonosz, ráadásul sok diákkal forgattam együtt, sokat kellett röhögnöm, a nap végére igazi osztályhangulat alakult ki" - mesélte Katja, aki egy egész napot forgatott a stábbal, majd sietett haza, hiszen május elsején már a csömöri majális sztárvendége volt.

Fotó: Sebestyén Katja

A készülő filmet egyébként jövő februárban mutatják be az egyik budapesti moziban, a teljes szereplőgárda és alkotói stáb részvételével.

 

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!