12 hónapja

Kihallgatták Szabó Zsófi beszélgetését egy kávézóban: ezt mondta Shane édesanyjáról

Ha valaki kételkedett volna Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmében, ne tegye. Minden jel arra mutat, hogy komolyra fordult a kapcsolatuk.

Amint a Ripost elsőként megírta, Shane Tusup édesanyja néhány napja érkezett meg Budapestre, hogy megismerje fia új választottját, és hogy együtt ünnepeljék az amerikaiak kedvenc napját, a hálaadást. A menüt Shane édesanyja, Cheryl készítette el, és feltehetően Zsófi konyhájában dobta össze, hiszen a HOT! informátora korábban elárulta, hogy Tusup már gyakorlatilag ott lakik. A vacsoráról Shane és Zsófi is posztoltak Insta storykat, így nem volt nehéz megállapítani, hogy ugyanarról a menüsorról tettek fel videókat és képeket.

Komolyra fordult Szabó Zsófi és Shane kapcsolata
Fotó: Ripost

Shane egyik ismerőse számolt be a Blikknek a szerelmesek utóbbi napjairól.

„Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét” – mondta az edző egyik ismerőse. „Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének.”

A lap informátora egy kávézóban ismerte fel Szabó Zsófit, és rögtön fülelt, hogy kihallgassa a tévés beszélgetését, aki többek között Shane anyukájáról is beszélt.

„Egy kávézóban ültem, amikor arra lettem figyelmes, hogy Zsófi mellettem arról mesél valakinek, hogy végre találkozott Shane mamájával és mennyire kedves volt vele az asszony. Látszik rajta, hogy szerelmes, hiszen amikor a párjáról beszél, szinte sugárzik a boldogságtól” – mesélte az informátor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!