12 hónapja

Komoly kijelentést tett kapcsolatukról Marsi Anikó párja

Lassan nyolc hónapja, hogy a tévés és új párja együtt vannak. Úgy élnek, mint egy család. A közös jövőről beszéltek.

Marsi Anikó és új párja, Gábor nagyon is komolyan gondolják a kapcsolatukat: együtt akarnak megöregedni! A szerelmesek őszintén beszéltek egymás iránti érzéseikről.

„Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással” – árulta el a hot! magazinnak Anikó.

„Lehet, hogy ez cikin hangzik egy negyvenhat éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó pasinak látom, hanem szép embernek is. Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízem készíti el az ételeket” – vallotta be mosolyogva a Tények műsorvezetője, akitől párja rögtön át is vette a szót.

„Olyanok vagyunk, mint a lakat meg a kulcsa. Bár nem egy, hanem két imádott nő van az életemben, akik a legfontosabbak: Rozina, a kislányom és Anikó. Sok mindenben hasonlítunk egymásra, és ha kívánhatnék valamit, akkor az az lenne, hogy még húsz év múlva is vele futhassak. Bár lehet, hogy az inkább már kocogás lesz” – tette hozzá nevetve Gábor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!