10 hónapja

Kamerák előtt mondta ki: Hajdú Péternek tett döbbenetes vallomást Császár Előd

Meglehetősen érdekesen alakult eddig a magánélete.

Bár a 48 éves Császár Előd közel egy éve boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él 39 éves kedvesével, akit az első találkozó után rollerrel vitt haza, a magánélete korábban igencsak viharos volt.

Fotó: LifeTV

Az énekes Hajdú Péter nézettségi rekordokat döntögető műsorában, az Összezárva Hajdú Péterrel című talkshow-reality-jében mesélte el, hogy az első komoly kapcsolata 20 éves korában volt, a következő pedig egy évvel később, az már egy évig tartott.

Előd a gyönyörű énekesnővel, Szalontai Szilvivel, azaz Syllel is másfél évig járt, sőt, maga a szakításuk is másfél évig húzódott, amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban éltek, vagy ahogy Hajdú Péter fogalmazott csiki-csuki kapcsolatban, nagy veszekedésekkel.

„Megláttam, beleszerettem, kész” – ismerte be a kamerák előtt Császár Előd, aki nem tartja magát nehéz esetnek, bár olyan előfordult, hogy egészen Amerikáig menekült a párkapcsolati problémák elől.

Mostani kedvesét egy szerencsés véletlen folytán ismerte meg, hogy pontosan hogyan találtak egymásra, az kiderül péntek este 22 órától, a Life TV-n!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!