3 éve

Szívszorító vallomás: nem dolgozta fel a szakítást a magyar színésznő

A 39 éves gyönyörû színésznõ még idõt akar adni magának ahhoz, hogy egy új kapcsolatba belevesse magát, de addig is van mit tennie.

Fél évvel ezelőtt szakított Osvárt Andrea és olasz párja, Roberto, akivel összesen két és fél évig voltak együtt. A gyönyörű színésznő most  arról vallott, hogy még időre van szüksége, hogy lezárja a múltat. 

"Los Angelesben kezdtem az új évet, ahol volt egy kis időm feltöltődni, inspirálódni. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, az új feladatokat, nemrég voltam Párizsban egy rendezvényen, legutóbb pedig a berlini filmfesztiválon jártam. Nem panaszkodom, mint mindig, idén is lesz mit tenni" – kezdte a Lokálnak Osvárt Andrea, aki filmjei túlnyomó többségében a nagybetűs nőt alakítja, akiért csak úgy bomlanak a férfiak. Nincs ez másképp az életben sem, hiszen a színésznő rengeteg férfi figyelmét felkelti, de bevallotta, hogy a legtöbben egyáltalán nem mernek nála kezdeményezni.

"A képernyőn kívül nem érzem magam a végzet asszonyának, de azt azért észre szoktam venni, hogy sok férfi megbámul, ám odáig már egyik sem jut el, hogy kezdeményezzen. A rajongásuk maximum addig tart, hogy a Facebookon írnak egy kommentet vagy egy üzenetet, de többre már nem futja. Bevallom, hogy nem is igazán kedvelem ezeket a helyzeteket, úgy érzem, hogy kell még egy kis idő, hogy lezárjam a múltat. Nem akarok beleugrani valamibe úgy, hogy még fáj a seb. Bízom benne, hogy hamarosan tudok majd nyitni egy új kapcsolat felé, összességében már sokkal jobban vagyok" – ismerte be a színésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!