5 éve

Lebukott: több nővel is megcsalta feleségét a sztárfocista

Bár David Beckham látszólag irigylésre méltó családi életet él, azért õ is kikacsintgat a házasságából.

Bár cukibbnál cukibb családi fotókkal van tele az Instagramjuk, David Beckham és Victoria Beckham élete korántsem olyan rózsás, mint mutatják. A mintaférj és mintaapa szerepében tetszelgő egykori focista ugyanis többször megcsalta világhírű feleségét. És többször le is bukott.

Az első szeretője - legalábbis akivel lebukott - Sarah Marbeck volt 2004-ben. A nő csak 2008-ban tálalt ki kapcsolatukról. Miután azonban Victoria megfenyegette, hirtelen visszakozott a nő, és azt mondta, csak hazudott.

A legismertebb szerető kétség kívül Rebecca Loos volt, aki személyi asszisztensként dolgozott a focista mellett, amikor David a Real Madridhoz igazolt. Azt nem lehet tudni pontosan, kapcsolatuk mettől meddig tartott, Loos 2004-ben állt a nyilvánosság elé.

Egy tévéműsorban bemutatta a mobiltelefonjára küldött, szerinte Beckhamtől származó szaftos üzeneteket, és elmesélte, hogy a klasszis szex után rendszeresen eperrel kényeztette őt.

Loos azt is elmondta, Victoria hiába jár milliós ruhákban, a focista az olcsóbb nőkre gerjed. Szerinte David szereti a dús kebleket, a lenőtt hajat és a műkörmöket.

És persze az orális szexet. Nemcsak kapni, de adni is. Ami David nyelvét illeti, nos, e téren hihetetlenül "iskolázott" volt, igazi kielégülést okozott nekem

- mondta a nő egy interjújában.

Amikor megtudta, hogy Victoria pert indít ellene, közölte, hogy a bíróság előtt, bizonyítékként David egy olyan intim testi sajátosságának ismeretéről fog beszámolni, amelyet csak az ismerhet, aki ágyba bújt a labdarúgóval.

Rebecca után további három állítólagos szerető jelentkezett be. Beckham a Loosszal folytatott románcot elismerte, a többit viszont tagadta. Victoria pedig annak ellenére kitartott mellette, hogy a nyilvánosság inkább őt, semmint a csalfa férjet kiáltotta ki bűnbaknak - írta a life.hu.

A huszonöt éves Nathalie Sterchele egy osztrák faluban, Iróningben ismerkedett meg Beckhammel. A történetét úgy mesélte el, hogy a Real Madrid sztárja akkor épp nem a focival foglalkozott, hanem egy jót akart bulizni. "David a Top Dance bárban mulatott a csapattársaival. Kedves volt, jókedvű és nagyon szexis. Szemezni kezdtünk, és ő odajött hozzám. Egész este beszélgettünk, nagyon sokat ittunk. Egyik italt fizette nekem a másik után, gyakorlatilag leitatott. Hajnalban mondta, hogy neki mennie kell. Én vele mentem a Hotel Schloss Pichlarn szállodába, ahol lefeküdtünk egymással. 

Fáradhatatlan volt, nagyon szenvedélyes szerető. Soha nem felejtem el, a szeretkezés végén a fülembe súgta, hogy belém szeretett.

Amikor visszatért Spanyolországba, számos SMS-t küldött, hogy hiányzom neki, és képtelen elfelejteni" - nyilatkozta akkor a manökenként dolgozó lány, aki saját bevallása szerint azért mesélte el a történetét, mert a városban, ahol él, ujjal mutogattak rá. "Mivel sokan látták, hogy együtt távozunk a bárból, a szóbeszéd azonnal megindult, én csak tisztázni szerettem volna mindent" - tette hozzá Nathalie, akinek szavait alátámasztotta a Top Dance bár tulajdonosának nyilatkozata is. "Még fotóm is van róluk, ahogy összebújva beszélgetnek.".

Úgy tudni, Beckham akkor szóvivőjén keresztül cáfolta a híreszteléseket.

Két alkalmazottja is megvolt neki

Abigail Gibson Beckhamék egyik dadája volt, aki állítólag orálisan kényeztette a sztárt. "David rendszeresen kikezd az alkalmazottaival, hiszen kéznél vannak, készségesek és mindent elkövetnek, hogy a kedvében járjanak. Míg a neje vásárol, ő gátlástalanul szexel valamelyik dadával, vagy asszisztenssel, esetleg kozmetikussal" - állította korábban Gibson.

Állítják, David kikezdett egy másik alkalmazottjával, Danille Heath-szel is. Heath munkája egyébként mindössze abból állt, hogy naponta bekrémezte a középpályás bőrét.

Saját bevallása szerint eközben néhányszor orálisan kielégítette a családfőt.

A történtekről a sajtónak is részletesen beszámolt: "David Beckham szereti a fiatal női dolgozóit. Számos alkalommal megkért, hogy elégítsem ki orálisan. Victoriával gyakorlatilag nem is élnek nemi életet, Beckham felesége csak önmagával van elfoglalva. A gyerekekre sem jut ideje, miután megszülte a kis Cruzt, csak az érdekelte, hogy minél hamarabb visszanyerje alakját. Ráadásul utálja és lenézi David szüleit, hiszen Beckhamék nem nemesi származásúak" - mesélte Danielle.

Victoria így reagált a lány vádjaira: "Tönkre fogom tenni ezt az utálatos, hazudós tehenet azért, amit velem és a családommal tett" - mondta az akkor is éppen öt hónapos terhes Victoria egy barátjának. "Dühít és fáraszt az, ahogy egyesek pénzt akarnak kicsikarni tőlünk. Amit állít, egy hazugságcsomag, de megkapja, amit megérdemel."

A Manchester United egykori sztárja kedden ünnepelte 42. születésnapját. Azt csak találgatni lehet, hogy vajon feleségével töltötte-e, vagy esetleg talált valamilyen lenőtt hajú nőt...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!