Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.10.08. 15:00

Tragédia: minden előjel nélkül elhunyt sokak kedvenc TikTok-sztárja

Halálhírét a közösségi médiában osztották meg.

Szerző B. V.

Hirtelen, minden előjel nélkül életét vesztett sokak kedvenc TikTok-sztárja, a mindössze 25 éves Taylor Rousseau Grigg. Halálhírét férje osztotta meg több, mint másfél milliós követőtáborával. Legutóbbi videóját mindössze pár napja készítette. A tragédiát Cameron Grigg a közösségi médiában tette közzé. Halálának pontos okát nem árulta el, de azt igen, hogy Taylor idén rengeteg fájdalmat kellett, hogy elviseljen. Többet, mint néhány ember az egész élete során. 

tiktok
Taylor több, mint másfél millió követővel rendelkezett TikTokon / Fotó: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock (Illusztrácó)

Soha senki nem készül arra, hogy ekkor szívfájdalommal kell megküzdeni, pláne a mi korunkban

- kezdte Cameron hozzátéve, hogy 25 éves felesége mindenki életébe örömöt és boldogságot hozott.

Ő volt a legbátrabb és legerősebb nő, akit valaha ismertem. Bizalma az Istenben mindent fölül írt, még a legnehezebb óráiban is!

- jelentette ki kiemelve, hogy Taylor szerveit olyan embereknek adományozták, akiknek szüksége volt rá, így a TikTokker a halála után is megmentette több ember életét.

Mint Cameron fogalmazott, habár a gyönyörű szőkeség teste feladta a harcot, emléke szeretteiben örökké él és biztos benne, hogy Taylor lelke jelenleg a mennyek aranyló utcáin önfeledten táncol. Kiemelte azonban azt is, hogy hirtelen jött halála miatt anyagilag nem tudják megengedni maguknak a tőle való kellő búcsúztatást, miután rengeteg pénzükbe került Taylor kórházi számlája, amit nem fedezett a 25 éves biztosítása. 

Épp ezért a gyászoló férj számára egy barátja adománygyűjtést hozott létre, ahol 40 ezer dollár, több, mint 14,5 millió forint már össze is gyűlt a temetésre – írja a UNILAD.

A közösségi médiás családja áldás volt számára mindig is. Mi pedig nem tudjuk megköszönni eléggé a szeretetet, amit az életünkbe hoztatok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek