A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
OTTHONKA

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.06. 10:00

Kiderült, hova tűnik el a fél pár zokni a mosógépből

Rejtély volt eddig, hogyan tűnhetnek el a zoknik párjai a mosógépből. Most azonban lehull a lepel!

Biztosan te is mérgelődtél már, hová tűnt a zokni párja mosás után. A gépbe még biztos, hogy párosával raktad be őket, a dobból viszont már csak egy elárvult fél párocska integet. Sokan zoknimanókat emlegettek a rejtély kapcsán, az elvetemültek háztartási féreglyukakkal ijesztgettek. A megoldás azonban ennél sokkal egyszerűbb.

Fotó: Pexels

Statisztikusok kiszámolták, hogy életünk során körülbelül 1264 pár zoknink marad árván, így 300 forintos darabárral számolva akár 380 ezer forintnyi kárunk származhat a zoknik elvesztéséből. Az egyszínű, színes darabok sűrűbben vesznek oda (az eltűnt zoknik 55 százaléka ilyen típusú), mint egyszínű fehér és mintás társaik. Szóval, ha nem akarod a zoknijaidat örök magányra ítélni, már a vásárlásnál is érdemes odafigyelned!

Ez eddig rendben is van, de végül is, hova tűnnek el a fél pár zoknik? Nemrégiben a TikTokra került fel egy videó, amely lerántja a leplet az évtizedes rejtélyről. 

Nos, ezek szerint a mosógépünk eszi meg a zoknijainkat. A szakemberek megerősítették, hogy ez tényleg lehetséges. Jerrod Kappler, a háztartási gépeket gyártó GE Appliances vezérigazgatója elmondta, amennyiben a felhasználók túlpakolják a mosógép dobját, akkor a legkisebb ruhák, mint például a zoknik a dob szélére tolódva becsúszhatnak a mögé, a mosógép belsejébe.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek