Létrehozva: 2024.10.27. 18:00

Szívszorító hírek érkeztek Sallai Nóra kisfiának temetéséről – Sydney van den Bosch is válaszokat keres

A Ripost ezen a héten is beszámolt a legfontosabb hírekről, ha lemaradtál valamiről, most pótolhatod! Közeleg Sallai Nóra kisfia temetése, de egy ismert brit színésznő is örök álomra hajtotta a fejét.

Ahogy minden héten, úgy ezúttal is összegezzük az elmúlt napok legfontosabb híreit. Már egy hónapja tartja lázban s egyben szomorú sokkban az országot Sallai Nóra végzetes autóbalesete…

sallai nóra
Egy hónapja történt Sallai Nóra végzetes autóbalesete (Fotó: hot! magazin)

Közeleg Sallai Nóra kisfiának temetése

A life.hu úgy tudja, közeleg a fájó dátum, Sallai Nóra kisfiának temetése. A Jóban Rosszban színésznője egy hónappal ezelőtt karambolozott Alsónémediben, a balesetben ötéves kisfia elhunyt, Nóra pedig a mai napig kritikus állapotban van a kórházban.

Gyászol a színészszakma

Külföldről is gyászhír érkezett: 68 éves korában elhunyt a Mamma Mia! című musicalből is ismert Myra McFadyen, akiről a skót Nemzeti Színház „legendaként” emlékezett meg.

Harry herceg válik?

S ha már az Egyesült Királyság vizeire eveztünk: a brit királyi család háza tájáról is aggasztó hírek érkeztek. Arról suttognak, hogy az uralkodócsalád fekete bárányaként számon tartott sarja, Harry herceg válik. Harry nyáron számos alkalommal Meghan nélkül jelent meg, ami jó néhány kérdést felvet a pár kapcsolatáról. Ráadásul nemrég Portugáliában vettek új nyaralót, a közvélemény szerint nem kizárt, hogy a jövőben a herceg ott tölt több időt, míg Meghan az Egyesült Államokban marad.

Meghan Markle Kolumbiában
Úgy hírlik, Meghan Amerikában marad, míg férje egyre több időt tölt majd Európában (Fotó: AFP)

Sydney van den Bosch nem gyógyul

A TV2 vetélkedőjének, a Szerencsekeréknek a Szerencselánya sem zárt vidám hetet. Ugyan nemrég házasodott meg, a legutóbbi nyaralásuk után nem csak boldog emlékekkel és szuvenírekkel tért haza a férjével: elkapott egy rejtélyes, csúnya betegséget is, amelyet azóta sem tudott kiheverni.

Zakatol a Megasztár 7. évada

Túlvagyunk a válogatókon: következik a Megasztár középdöntője, ahol Gheroghilas Brigitta újra színpadra állhat. A válogatóra egyenesen Brassóból utazott Budapestre, hogy megmutassa, mire is képes a hangjával. A zsűrit lenyűgözte, a Ripost-nak pedig a kezdetekről elmesélte:

Az én utam a Megasztárig azzal kezdődött, hogy édesapánk katolikus kántor, vagyis gyakorlatilag a templomban, a kóruspróbákon és folyton orgonazene mellett nőttünk fel.

„Érdekes, hogy az egyik testvérem orvos, míg a másik informatikus lett, pedig mindketten tanultak zenét gyerekkorukban” – fogalmazott, majd hozzátette: „Ahogy telnek az évek, egyre nagyobb rajtam a felelősség. 

Vagy kezdek valamit azzal, amit Isten adott, vagy nem.

Én az igen mellett döntöttem…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek