LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.10. 12:30

Gáspár Bea zokogva vette tudomásul, megint lánya lesz

A népszerű sztáranyukának meg sem fordult a fejében, hogy nem fiúgyermeket hord a szíve alatt. Gáspár Bea nem is tudta leplezni a csalódottságát, amikor az orvosa közölte, másodjára is kislánynak ad majd életet.

Gáspár Bea volt a Titkok Ramónával vendége, és bizony Bea asszony nem is tett lakatot a szájára. Többek között azt is bevallotta, hogy annyira féltette második lányát attól, hogy a családban senki sem szereti őt, hogy emiatt még első lánya, Evelin is rosszul érezte magát. Pedig Bea valójában nem is akart második gyermeket.

Gáspár Bea
Gáspár Bea fiatalon nem akart második gyereked (Fotó: TV2)

„Én úgy sírtam, mint a nem tudom micsoda…”

Nem akartam még egy gyereket, de mégis jött Virág, mert a sógoroméknak megszülettek az ikrei. Úristen, annyira aranyosak voltak. Ráadásul fiú is lány is. Én pedig annyira akartam egy fiút… Nem is gondolkodtam abban, hogy nekem a második gyerekem majd kislány lesz.”

Végig mondtam is, hogy fiút akarok

kezdte Gáspár Bea a TV2 stúdiójában. „Akkor már volt az a háromdimenziós ultrahang és az orvos gratulált, hogy kislányom lesz. Én úgy sírtam, mint a nem tudom micsoda… Zokogva jöttem ki, és mindenki, aki a váróban volt, kérdezgette, hogy mi talán beteg a pici. Én pedig közöltem, hogy dehogy beteg, csak kislány” mesélte ma már nevetve Gáspár Bea, aki sokáig úgy hitte, hogy burokban kell tartania Virágot, mert őt rajta kívül senki nem fogja szeretni. 

Gáspár Bea attól félt, második lányát senki nem szereti

Hát ugye a sógoroméknál már volt három gyerek, és hát nekem is volt már Evelinem. Virág volt az ötödik unoka aki az anyósomékat nem érintette meg, hiszen voltak már unokák, akikkel lehetett játszani. 

Győző soha nem volt otthon, mert akkoriban nagyon ment a Romantic. Virág szinte nem is ismerte az apját.

Ment apukámhoz, apósomhoz, mint férfimodellhez. Ezért én ajnároztam őt. Azt gondoltam, hogy ezt a gyereket senki nem szereti, és ha én nem szeretem, akkor senki nem is fogja. Evelint pedig ez mélyen is érintette. Nyolc évig Evelin egyedül volt. Ezért féltékenység volt benne” vallotta meg Lékai-Kiss Ramóna műsorában Bea asszony.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek