Létrehozva: 2024.08.03.

Gáspár Bea kitálalt a plasztikai műtétekről

Gáspár Győző felesége a napokban ünnepelte az 50. születésnapját. Gáspár Bea azonban nagyon büszke arra, hogy a korosztályával ellentétben őt még nem kapta el a plasztikáztatás visszafordíthatatlan szenvedélye.

Gáspár Bea 50 éves lett. Győzike felesége mindig is méltósággal viselte a korát, ő nem az a fajta asszony, aki túlzásba viszi a cicomát. Bea ma is az az eredeti, sallang nélküli nő, akit jó 20 évvel ezelőtt megismert az ország. Az 50. születésnapján sem azon gondolkodott, hogy miképp tudná megfiatalítani magát, inkább hálát érzett amiatt, hogy elérte ezt a kort. Hálás, hogy látta felnőni a gyermekeit, és hogy kalandos életet szánt neki a sors.

„Meddig élek?” 

A kerek születésnap kapcsán mindössze egyetlen kérdés fogalmazódott meg Bea asszony fejében: vajon milyen sors vár rá? A kérdés azért is lett aktuális, mert az egyik legjobb barátnője viccesen azt mondta neki, hogy most már fél lábbal a sírban van... A híresség ezen nevetett is, meg nem is. 

Az egyetlen, amin gondolkodni szoktam, vagy inkább foglalkoztat, hogy vajon meddig élek? Ez nem azt jelenti, hogy a halálra gondolnék, de 50 évesen az ember már elkezd ilyen dolgokon agyalni...

mondta Bea, majd hozzátette:

Ennek ellenére nem szoktam előre gondolkodni, sodródom inkább az eseményekkel. 

Gáspár Bea nem szorul plasztikára

Gáspár Bea fiatalon is ragyogott, szépsége az idő előrehaladtával pedig semmit sem kopott. Nyilván ezt a genetikájának köszönheti, amiért nagyon hálás lehet, hiszen a mai 50-es korosztály nagy része már legalább két-három plasztikai beavatkozáson túl van. Vagy még többön... Győzike felesége pedig kifejezetten büszke arra, hogy a telefonkönyve nincs tele plasztikai sebészek telefonszámaival:

Vállalom, hogy egy beavatkozásom volt, a nyár elején csináltattam egy szemhéjplasztikát. Erre szükség volt, mert a szemem fölötti bőr már nagyon megereszkedett. De ezenkívül semmi beavatkozás nem volt, és szerintem egy jó darabig nem is lesz. Majd meglátjuk... A botoxtól például ódzkodom. Most azt mondom, hogy azt sosem szeretnék a bőröm alá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek