LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.02. 13:50

"Annyira szeretem!" - Szívszorító fotót osztott meg Bruce Willis lánya

Megható fotóval tisztelgett édesapja előtt Tallulah Willis.

Évek óta frontotemporális demenciával küzd a Die Hard-filmek sztárja, Bruce Willis. Az aggasztó hírt a színész felesége, Emma Heming Willis osztotta meg 2023 februárjában, egy évvel azután, hogy a sztárnál afáziát diagnosztizáltak, és visszavonult a színészettől. Azóta a család több tagja is időnként hírt ad a rajongóknak Bruce Willis állapotáról: a napokban a lánya, Tallulah Willis tett közzé néhány, az édesapjával közös fotót a közösségi oldalán.

bruce willis
Bruce Willis / Fotó: ripost

Annyira szeretem ezt a srácot, és az érzelmeket megélni kemény dolog, de annyira hálás vagyok, hogy most már hagyom, hogy átáramoljanak rajtam, ahelyett, hogy elzárkóznék tőle. Az örök archívumból

- írta az Instagram-posztjában Tallulah, amelyhez több fényképet is csatolt: az elsőn Bruce megpuszilja a lánya fejét, miközben gyengéden fogja a vállait. Tallulah apja kezét fogva, becsukott szemmel élvezi a szeretettel teli pillanatot. A következő fotón egy tál leves mellett fülig érő szájjal mosolyognak. Az utolsó képe pedig egy Bruce Willis karrierje során készült fényképeket tartalmazó albumot nézegetnek - írja a Life.hu.

A hónap elején egyébként Tallulah a Today show-ban azt mondta, hogy bár az apja jelenleg stabil, ami ebben a helyzetben jó, nem könnyű a családnak.

Nehéz. Vannak fájdalmas napok, de tele vagyunk szeretettel. Ez az egész azt mutatta meg nekem, hogy egyetlen pillanatot se vegyek magától értetődőnek, és tényleg úgy gondolom, hogy a legjobb barátok vagyunk. Szerintem nagyon büszke rám

- mondta el Tallulah Willis.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek