Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.16.

"A helyzethez képest..." - újabb hír érkezett a nagybeteg Bruce Willisről

A színész állapotáról ex-felesége, Demi Moore mesélt.

Újabb hír érkezett a gyógyíthatatlan, nagybeteg Bruce Willisről. Mint ismeretes, a Die Hard sztárja afáziával és frontotemporális demenciával küzd immáron évek óta, ami miatt egészségügyi állapota és tudása egyre romlik. Egyes hírek szerint a ruháit is már csak akkor ismeri fel, ha abba bele van valahogy írva a neve. Most, ex-felesége, Demi Moore adott hírt arról, hogyan is van a világhírű színész. 

bruce willis
Újabb hír érkezett a nagybeteg Bruce Willisről. Fotó: ripost

A színésznű erről egy műsor során beszélt, a The Drew Berrymore Showban, ahol azt is elárulta, akkor ismerkedett meg ex-férjével, amikor ő még csak egy pultos volt a Cafe Centralban. Mint mondja, egész életében ismerte szinte Willist, aki:

A helyzethet képest stabil állapotban van.

 - közölte Moore. 

Moore és Willis 13 évig voltak házasok 1987 és 2000 között. Három gyermekük született, a 36 éves Rumer, a 33 éves Scout és a 30 éves Talullah. És habár már mindannyian felnőttek, édesanyjuk révén továbbra is tanácsokkal látja el őket főleg annak kapcsán, hogyan kezeljék apjuk súlyos betegségét. Mint mondja, azt szokta nekik javasolni, hogy ha Willissel találkoznak próbálják meg elengendi a tényt, milyen volt régen és ne is próbáljanak arra gondolni, milyen lehetett volna a jövőben. Azzal foglalkozzanak, hogy akkor és ott a lehető legtöbbet tudják kihozni a helyzetből, amiből még így is születhetnek öröm és szeretetteli pillanatok.

Ennek kapcsán pedig Tallulah is megszólat nemrég, írja az UNILAD

Találkáink érzelemdúsak. Tudom, egyszerűen tudom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Azt is tudom, hogy ő mennyire szeret minket. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek