Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.11.

Váratlan hírek érkeztek a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről

A feleség reményteli hírekkel szolgált.

Két évvel ezelőtt jelentette be Bruce Willis, hogy visszavonul a színészettől, ugyanis afáziát diagnosztizáltak nála. Egy évvel később demenciát is megállapítottak a sztárnál.

at a celebration of Jerry Weintraub's New Book "When I Stop Talking You'll Know I'm Dead," Barney's New  York, Beverly Hills, CA. 05-18-10
Fotó: Northfoto

Emma Heming, Willis felesége nemrég új hírekről számolt be.

Részt veszek egy olyan egészségügyi vizsgálatban, amely az agy működését vizsgálja. Igazán reménykeltő dolgok vannak kilátásban, ami a neurodegeneratív betegségeket illeti 

- fogalmazott közösségi oldalán.

Erős marad

A pár nemrég ünnepelte a 15. házassági évfordulóját, melynek alkalmából Emma egy szívszorító üzenetet osztott meg - írja az Origo.

Választhatok. Fetrenghetek a bánatban, vagy ünnepelhetek. Amit tudok, hogy ünnepelnem kell. A kapcsolatunk valószínűleg erősebb, mint valaha. Van két okos, vidám és egészséges lányunk. Van egy családi egységünk, amely kölcsönös tiszteletre és csodálatra épül. Egyszerűen szeretem és imádom azt a férfit, akihez hozzámentem. Annyira büszke vagyok arra, amink van és folytatjuk tovább az alkotást. Szóval boldog évfordulót nekünk! 

- olvasható a bejegyzésben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek