Létrehozva: 2024.10.14. 21:00

„Elveszítettük a meccset” - szívszorító vallomást tett Bruce Willis volt felesége

Demi Moore friss részleteket közölt a nagybeteg színész állapotáról.

Korábban már többször is beszámoltunk arról, hogy Bruce Willis-nél előbb afáziát, majd rá egy évre demenciát diagnosztizáltak. A Die Hard-filmek sztárjának állapota az utóbbi időben egyre romlott, emiatt pedig már nehezebben is kommunikál.

bruce willis
Demi Moore újabb információkat közölt volt férje állapotáról Fotó: ripost

Demi Moore a napokban friss részleteket közölt volt férje állapotáról. A színésznő és Bruce Willis 1987 és 2000 között voltak házasok, ez idő alatt három lányuk született: a 36 éves Rumer, a 33 éves Scout és a 30 éves Tallulah.

Bár több mint két évtizeddel ezelőtt elváltak, Moore és volt férje továbbra is közel állnak egymáshoz - különösen Willis tavalyi demencia-diagnózisa után.

Tudjátok, ezt már mondtam korábban is, de ez a betegség az, ami. Fontos, hogy elfogadd ezt az egészet a lehető legjobban. Mindig azt mondom el kell fogadni ezt az állapotot. Ha ahhoz ragaszkodunk, mi volt régen, elveszítettük a meccset. De hatalmas szépsége is lehet ennek, amikor ebben az állapotban találkozol velük

- nyilatkozta a sztár minap, a 2024-es Hamptons-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

Demi Moore elárulta, hogy néhány nappal a filmfesztivál előtt látta volt férjét, és magával vitte 18 hónapos unokáját, Louettát is. A színésznő elárulta, fontos, hogy közösen osztozzanak azon, amivel szembenállnak, amíg azt az élet engedi számukra - írja az Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek