Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.17. 15:00

Barátnőjéről posztolt, majd elsötétült minden: a fiatal énekes halála sok nyitott kérdést hagyott

Egy szállodában vesztette életét a 31 éves zenész.

Érthetetlen tragédia történt Argentínában: egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről a halálba zuhant a 31 éves világsztár, Liam Payne. A One Direction fiúbanda korábbi tagja a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben szállt meg, itt veszítette életét is. Azt még egyelőre nem tudni, hogy szándékos esetről van szó, vagy baleset történt, azonban egyre több a kérdőjel az esettel kapcsolatban. A fiatal sztár utolsó Instagram-bejegyzésében ugyanis egy szintén fiatalon elhunyt barátjától búcsúzott el Liam, a halála napján pedig furcsa üzeneteket és képeket osztott meg önmagáról Snapcheten.

A Metro magazin számolt be róla, hogy a rajongók megdöbbentek a hír hallatán, és többen is arról beszéltek, hogy ha voltak is a tragédiának előjelei, azok rejtve maradtak a nyilvánosság előtt, ugyanis még néhány órával a halála előtt is arról posztolt Liam, hogy milyen jól érzi magát Argentínában a barátnőjével. Még egy közös képet is posztolt a szerelmével.

A lap szerint azonban a fotó egy évvel korábban készült, és azt időről időre posztolta a Snapchat oldalán az énekes.

Liam egy videót is készített magáról, amelyben megmutatta a helyszínt, ahol élete utolsó nyaralását töltötte. A felvételen a rajongók szomorúnak találták a fiatalembert, azonban nem tűnt sem zavartnak, vagy olyannak, mint aki kábítószer- vagy alkohol befolyása alatt állt. Később ugyanis a helyi rendőrség arról beszélt a lapnak, hogy a tragédia estéjén egy kábítószerek hatása alatt álló, agresszív férfi miatt hívták ki őket a szállodához, azonban azt nem árulták el, hogy ez a személy azonos-e az énekessel.

Az énekes Instagram-oldalát megnézve pedig megdöbbentő és egyben szívszorító felfedezést tehetünk, ugyanis a legutolsó posztolt fotója egy csoportkép a One Direction tagjaival és a banda közeli munkatársával, Morgan Spurlock-kal látható.

Nyugodj békében Morgan! Élmény volt veled dolgozni 

- írta Liam az utolsó Instagram-bejegyzésében.

Tavaly súlyos eset miatt került kórházba az énekes

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy 2023 nyarán Liam és a barátnője Olaszországban nyaralt, azonban az énekest kórházba kellett szállítani, miután vesetáji fájdalmakat tapasztalt. Kiderült, hogy korábban is voltak már fájdalmai és problémái, de sosem hozták nyilvánosságra, hogy mi okozta az egészségügyi problémákat.

Van segítség!
Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek