Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
Létrehozva: 2023.09.14.
Módosítva: 2023.09.14.

„Betegre aggódjuk magunkat” – Kórházba szállították a magyarok kedvenc énekesét, édesanyja is csak reménykedni tudni

Az énekes aggódó anyukája megtörte a hallgatását, miután a One Direction sztárját kórházba kellett szállítani, miközben Olaszországban nyaralt a barátnőjével.

A Liam Payne 64 éves édesanyja, Karen azt mondja, hogy betegre aggódja magát 30 éves fia miatt, miután a héten vesetáji fájdalmakkal kórházba kellett szállítani. Liam – aki éppen egyéves évfordulóját ünnepelte 23 éves barátnőjével, Kate Cassidyvel a Comói-tónál – várhatóan hat napot tölt kórházban, amíg kezelik.

Az énekes és épp a barátnőjével ünnepelt, amikor rosszul lett Fotó: Pixabay

Úgy tudni, hogy Liam „kínok között” volt, mielőtt kórházba került, és most az anyukája elmondta, hogy egy milánói egészségügyi intézményben kezelik. Karen most tehetetlennek érzi magát, miközben fia egy több száz kilométerre lévő idegen országban kórházban fekszik. 

 

Mindannyian betegre aggódjuk magunkat, de tovább kell lépnünk. Szörnyű, hogy ott van a fiú. Milánóban van, és úgy tűnik, hogy egy hétig ott lesz. Tehetetlennek érzem magam. Csak annyit tehetünk, hogy itt ülünk és reménykedünk a legjobbakban. Semmit sem tehetünk. Ez egy szörnyű helyzet, és csak reméljük, hogy a lehető legjobb helyen van

 

idézi a Mirror a One Direction sztárjának aggódó anyukáját. Karen azért is aggódik ennyire, mert Liam rövid időn belül már  másodjára került kórházba fájdalmai miatt. 
 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek