Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.17. 06:10
Módosítva: 2024.10.17. 09:11

Most jött: balesetet szenvedhetett, meghalt a magyarok kedvenc énekese

Csupán 31 éves volt. A haláleset körülményeit még vizsgálják.

Szerda este meghalt Liam Payne, miután lezuhant a hotelszobájának erkélyéről Buenos Airesben. A One Direction korábbi énekese mindössze 31 éves volt, holttestét a szálloda belső teraszán találtak meg.


A zenész a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben szállt meg, amelynek harmadik emeleti szobájából zuhant ki. Azt egyelőre nem tudni, hogy szándékos esetről van szó vagy pedig baleset történt - írja a life.hu. A hírekben megjelent, hogy a rendőrség a Palermo negyedben lévő szállodából szerdán egy „agresszív férfiról kapott értesítést, aki drogok és alkohol hatása alatt állhatott”, ám azt nem erősítették meg, hogy az egykori énekeshez riasztották-e a hatóságokat.

Liam 16 éves volt, amikor megalakult a One Direction - írja a CNN.

@dailymail Liam Payne took to Snapchat to show behind the scenes of his Argentinian vacation just hours before his shocking passing. #breakingnews #liampayne #onedirection #1d ♬ original sound - Daily Mail

Van segítség!
Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek