Létrehozva: 2024.09.22. 13:00

Nagy Melanie a G.w.M-mel való szakításáról: „Engem is váratlanul ért. Két hét leforgása alatt történt minden”

G.w.M és Kulcsár Edina szerelme elmondásuk szerint őket is váratlanul érte, hát még a rapper egykori párját... Nagy Melanie őszintén mesélt arról a bizonyos zajos időszakról.

Szerző Prac Lee

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatáról az egész országnak megvan a véleménye. Van, aki elfogadja elsöprő szerelmüket, van, aki elítéli, hogy korábbi kapcsolataikból ugrottak egymás karjaiba. A sztárpár akkor úgy fogalmazott, számukra is váratlan volt ez a kapcsolódás, de bizony nemcsak őket érte felkészületlenül a változás, hanem a rapper akkori párját, Nagy Melanie-t is. A kétgyermekes anyuka eddig nem igazán beszélt a történtekről, most viszont kendőzetlenül vallott az érzéseiről.

nagy melanie
Nagy Melanie sosem beszélt ilyen nyíltan a G.w.M-mel való szakításáról (Fotó: Szabolcs László)

„Ha nem is rendeződtek a viszonyok..."

Melanie nevét két és fél évvel ezelőtt ismerte meg az ország, méghozzá a válása kapcsán. Azóta olykor feltűnik a bulvárhírekben, de nem igazán nyilatkozott a magánélete alakulásáról, most azonban őszintén idézte fel azt a bizonyos időszakot.

A kisfiam éppen egyéves volt, a kislányom pedig négy volt. Nagyon picik voltak. Ez merőben megnehezítette a történetet. Más szempontból értékelné, dolgozná fel az ember ezt, ha nem lenne egy életre szóló kötelék köztük” – kezdett bele Melanie a Palikék Világa című podcastben, Ábel Anita műsorában, ahol ezúttal a válás volt a téma. 

Bő két és fél év távlatából mondhatom, hogy ha nem is rendeződtek a viszonyok, de csitultak a kedélyek.

Bár itt most a válás a téma, de az én esetem annyiban speciálisabb, hogy mi hivatalosan nem voltunk összeházasodva. Nálunk a roma hagyományokat tekintve, akivel először az ember először összeköti az életét, megszületnek az első gyerekek, sok-sok évet élnek együtt, a mi esetünkben majdnem nyolc évről beszélünk – szóval a közösség férj és feleségkén tekintett ránk. Én is ilyen minőségben hivatkozom a gyerekek apjára. De ebben a tekintetben nem volt hivatalos válás. De nekünk is volt jogi értelemben a bíróság előtt elrendezni valónk, hiszen a gyerekek kapcsán is sok mindent meg kellett beszélni.”

Nagy Melanie: „Engem is váratlanul ért a szituáció"

A műsorban azt pedzegették, hogy általában egy válásnak, kapcsolat megromlásának lehetnek jelei. Nos, Melanie esetében ez nem így volt.

A nyolc év alatt nyilván voltak hullámvölgyek, amiket megoldottunk. De én valahogy úgy gondolkoztam, hogy ennek nem lesz vége. Annyira szoros az összetartozás és a szeretet, hogy mindent meg tudunk oldani. Abban az adott időszakban én konkrétan nem éreztem, hogy történt volna valami eset, vagy olyan irányba tartanánk…”

Engem is váratlanul ért a szituáció, hogy ezzel nézünk szembe. Nem az volt, hogy egy párbeszéd történt, aminek a következtében tudomásul vettem, hogy ez történik, és akkor a gyerekekkel ezt közölnünk kell közösen

– vallott a csinos anyuka.

Nagy Melanie is csak kapkodta a fejét a szakításkor, teljesen váratlanul érték a történtek (Fotó: YouTube)

Azt éreztem végig, hogy próbálok lapátolni, menteni a menthetőt. Hogy zuhannak a tányérok és porcelánok, én pedig rohangálok, hogy elkapjam, és mentsem, ami a gyerekek szempontjából menthető. Nehéz volt, mert nem volt kommunikáció. Mindig adott volt egy helyzet, amit kommunikálnom kellett a gyerekek felé: apa nem jön haza, apa valahol van, egy új személy belép az életükbe, új gyerekek lépnek az életükbe."

Ez nagyon rövid idő alatt történt, mondjuk két hét leforgása alatt. 

„Két ilyen pici gyereknek ezt megmagyarázni… Azt éreztem, hogy ez így ránk zúdult, nem tudok irányítani, mindig kapok valami újat, amivel meg kell birkózni. Úgy döntöttem, lehiggadok, és az ő nyelvükön a lehető legőszintébben mondok el mindent nekik. Kiemeltem, hogy mindenki imádja őket, ez a lényeg – fogalmazott Melanie, aki elárulta: jelenleg boldog szingliként, az anyaság mellett az önmegvalósítás került főszerepbe.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek