Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.

Durva dolgot művelnek G.w.M exével, a gyerekek is érintettek

A műsorvezető tehetetlenségében a neten kért segítséget. Nagy Melanie képeivel évek óta visszaélnek!

Továbbra is retteg Nagy Melanie! G.w.M volt élettársa évek óta tehetetlennek érzi magát, egy internetes csaló ugyanis durván visszaél a nevével és a fotóival. 

Nagy Melanie
Nagy Melanie nem tudja, ki állhat a kamuprofil mögött (Fotó: Nagy Zoltán)

Gyakorlatilag arról van szó, hogy valaki felépített egy több ezer követővel rendelkező Facebook-oldalt Nagy Melanie fotóival, amikkel durván visszaél. Sőt, az is gyakran előfordul, hogy olyan képeket tesz közzé a műsorvezető gyermekeiről, amik Melanie-nak nincsenek is meg.

„Aki csinálta ezt a fiókot, már több ezer követőt gyűjtött a nevemben, és mindent le is másol, amit én megosztok. Olyan képei is vannak a gyerekekről, amelyek nekem nincsenek is meg. Nem tudom, hogy ki ez az ember, de már megtettem a szükséges lépéseket, hogy korlátozzák azt az oldalt”bosszankodott Melanie néhány hónappal ezelőtt az Egy este Lillánál! TikTok live show-ban, és úgy tűnik, a probléma még mindig nem szűnt meg.

Olyannyira nem, hogy Melanie kedden az Instagramon kért segítséget, a kamuprofil mögött rejtőző illető ugyanis újra lecsapott.

„Kérem, aki teheti, segítsen! Ez a pszichopata elme még mindig a nevemben kezel egy több ezer követővel rendelkező oldalt. Továbbra is posztolja a gyerekeimről készült képeket, és a nevemben kommunikál! Aki teheti, kérem, jelentse az oldalt. Nincs nyilvános Facebook-oldalam” – így hangzott Nagy Melanie segélykiáltása kedden az Instagramon.

Nem csak Nagy Melanie fotóival éltek vissza

Sajnos nem Melanie az egyetlen, aki kiberbűnözők áldozatává vált az elmúlt években. Hajdú Péter képeivel rendszeresen visszaélnek, de Harsányi Leventének és a Korda házaspárnak is volt már oka bosszankodni. Sőt, olyan extrém szituáció is megesett már, hogy valaki Schmuck Andor fotóival csajozott a neten.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek