LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.22. 08:00

Sürgősségire került a szíve miatt, így van most a TV2 sztárja

A fiatal énekes nyáron kapott rémisztő diagnózist az orvosoktól. Farkas Sándor Lajos azóta nagyon odafigyel az egészségére.

Augusztus elején érkezett a rémisztő hír: szívproblémái miatt a sürgősségin kötött ki a Sztárban Sztár leszek! első évadának énekese, Farkas Sándor Lajos.

Farkas Sándor Lajos
Farkas Sándor Lajos közel a természethez gyógyul (Fotó: TV2)

Sokkoló kérdést kapott

A nehéz sorsú tehetséget később átirányították az Uzsoki utcai kórház kardiológiájára. 

„Már egy hete itthon szenvedtem, mielőtt elmentem volna az orvoshoz. Lábdagadás, mellkasi fájdalom, ezek voltak a legfőbb tüneteim. Hozzá kell tennem, már régóta küzdők vérnyomásproblémákkal és szívritmuszavarral, de eddig nem tudták pontosan megállapítani, hogy mi a baj. Most kiderült, hogy a szívemnek a bal kamrája nem működik megfelelően. Az orvos konkrétan nekem szegezte a kérdést, hogy még három vagy harminc évig szeretnék élni? Ez megrendített. Felírtak egy rakat gyógyszert, valamint teljes életmódváltás vár rám. Fel kell számolnom ezt a rengeteg stresszt, és a jelentős túlsúlytól is meg kell szabadulnom. A sport még várat magára a plusz kilók miatt, egyelőre az étkezésemre kell nagyon odafigyelnem. Néha magam is meglepődök, mennyi minden történik velem, mintha egy film lenne az életem” sóhajtott a Ripost-nak akkor Farkas Sándor Lajos, aki lelkileg is roppant nehéz időszakon ment keresztül, hiszen kilakoltatták, így el kellett hagynia azt a házat, ahol felnőtt.

Farkas Sándor Lajos a természet ölelésében gyógyul

A TV2 fiatal sztárja azóta némiképp fellélegezhetett, ugyanis új otthonra lelt a Heves vármegyében található Pétervásárán, a Bükk közelségében, ahol egy karnyújtásnyira van a természet és a levegő is hihetetlenül tiszta.

„A környezetváltozás és a stresszmentesebb élet mindenképpen hasznos az egészségem szempontjából. Itt a levegő is egészen más, és annak a komoly diétának is érzem már a hatását, amibe belekezdtem. Az orvos nyár végén feltette nekem a kérdést, hogy még 3 évet szeretnék élni, vagy 30-at, amivel rám hozta a frászt. Természetesen még várnak rám rendszeres vizsgálatok, de szedem a gyógyszereimet, és örülök, hogy véget ért a kilakoltatási dráma”

- sóhajtott megkönnyebbülten Farkas Sándor Lajos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek