Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

"Csodálatos a szíved" - Jákob Zoli könnyeket csalt a magyarok szemébe

Jákob Zoli legújabb videóján mindenki meghatódott.

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoli már rengetegszer bebizonyította, hogy aranyból van a szíve, és ott segít, ahol csak tud. Számtalan videó készült már arról, hogy hátrányos helyzetű családoknak segít, illetve a fiatal követőinek ad elképesztő ajándékokat, most pedig olyat tett, ami szinte mindenkinek könnyeket csalt a szemébe.

Jákob Zoli / Fotó: Szabolcs László

Sokan bejelölték Jákob Zoltánt egy videónál, és azt kérték tőle, hogy segítsen. Úgy tűnik, hogy eljutott az üzletemberhez a tömeges segélykiáltás, ugyanis nemrég tudatta a követőivel, hogy elment a felvételen szereplő emberekhez, ráadásul nem üres kézzel.

A szklerózis multiplex beteg Alex és a kerekesszékes Evelin segítségkérő videója a Ti segítségetekkel jutott el hozzánk, köszi a sok jelölést🙏 Életreszóló élményben volt részünk náluk: betegségük ellenére hatalmas lelkesedés és szeretet van bennük, amit ti is láthattok majd a SMbeteghétköznapjai TikTok csatornájukon, aminek a beindításában segítettünk

– írta a poszthoz Jákob Zoli.

A híresség eszközöket vitt nekik, hogy csinálhassák a videóikat, ráadásul meg is tanítja őket pár trükkre, hogy könnyebben menjen nekik a tartalomgyártás. A kommentelők teljesen meghatódtak Jákob Zoltán kedvességén, olyanokat írtak neki, hogy "Áldjon meg az Isten Zoli", "A sok milliomos, milliárdos példát vehetne Zoliról! 🙏", illetve "Csodálatos a szíved".

Itt lehet megtekinteni a látogatásról készült videót, amit a visszajelzések szerint sokan megkönnyeztek:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek