Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.27.

Zalatnay Cini lánya: Gondolkodom az örökbefogadáson

Sem Niki előtt, sem a világ előtt nem volt titok soha, hogy az énekesnő nem a vér szerinti édesanyja. Zalatnay Cini lánya most 35 éves és először mesél érzéseiről és arról, hogyan tudta meg, hogy az élő legenda 32 évvel ezelőtt örökbe fogadta.

Zalatnay Cini pénteken a Frizbi TV YouTube csatornán először mesélt részletesen arról, hogyan találkozott annak idején Nikivel, aki mindössze hároméves volt, amikor az énekesnő úgy döntött, örökbe fogadja és saját lányaként neveli fel. Közös életük első éveiben még teljes családként éltek, hiszen Cini házas volt, amikor belépett az életébe a pici lány, aki mindent, de mindent megváltoztatott a még akkoriban is szexszimbólumnak számító előadó életében. Niki, vagy ahogyan az anyukája szólítja, Nixi, most a Ripost-nak mesélt emlékeiről. 

Zalatnay Cini 35 éves lánya először beszélt emlékeiről és érzéseiről – Fotó:  Bors

Csak megrántottam a vállam és szaladtam játszani...”

Sokat gondolkodom azon, hogy emlékszem-e bármire az ”anyu” előtti életemből, de semmit sem tudok előkotorni. Így mondom az első emlékemet, ami ilyenkor bevillan”. 

Egy sámlin állok a Felsőcsatári úti ház konyhájában és bőszen mosogatok.

„Anyu és apu pedig a lépcső tetejéről lesnek engem” – mosolyodott el a Benedek Niki, aki nem igazán emlékszik arra a beszélgetésre, amikor Zalatnay Cini a térdére ültette és elmondta neki, hogy valójában nem ő a szülőanyja. Niki szerint erről igazán sosem kellett beszélniük. 

„Mondjuk úgy, hogy én tudtam, ő pedig tudta, hogy tudom és ez jó is volt így. Szerintem erre a beszélgetésre sosem jön el a jó időpont. A szülő fél és a gyerek számára pedig egyáltalán nem fontos. Szerettem és szeretve voltam, éppen ezért csak éltük az életünket boldogan. Talán valamikor az iskolakezdés körül esett szó arról, hogy örökbe fogadtak, de szerintem csak megrántottam a vállam és szaladtam a kertbe játszani. Az biztos, hogy nem ütött szíven és nem is okozott meglepetést” – tette hozzá Zalatnay lánya, aki elmondta, az utóbbi években már sokkal inkább beszélt híres anyukájával az örökbefogadásról. 

Zalatnay Cini
Zalatnay Cini lánya már kislányként is tisztában volt az igazsággal – Fotó: Zalatnay Sarolta

Nekem anyu jelenti a családot...”

Niki ugyanakkor őszintén válaszolt arra a kérdésre is, hogy kereste-e valaha a vér szerinti szüleit. 

Ahogyan minden örökbefogadott gyereknek, az én fejemben is megfordult a gondolat, hogy megkeresem őket.

„Persze hogy érdekel, hogy kire hasonlítok igazán. De kérdéseim nincsenek és szemrehányást sem tennék egyikőjüknek sem, hiszen tökéletes lett az életem és nem is kívánhatnék ”édesebb” anyukát, mint azt, aki felnevelt. Ugyanakkor anyu iránti tiszteletből eldöntöttem, hogy amíg ő velem van, ezt a témát elengedem. Egyébként sem változtatna semmit, ha ismerném azokat az embereket, akiknek gyakorlatban az életemet köszönhetem. Amióta világ a világ, nekem anyu jelenti a családot, ahogyan én neki. A vér szerinti szüleim már nem tudnak hozzáadni semmit a teljességhez, ami az életem” mondta Zalatnay Cini egy szem lánya, aki nem titkolja, már megfordult a fejében, hogy később ő maga is örökbefogadó szülővé váljon. 

„Sokszor elképzeltem már, hogy milyen anyuka leszek. Ilyenkor mindig három gyerkőcöt látok a lelki szemei előtt. Kettő vér szerinti és egy örökbefogadott apróság szaladgál körülöttem. Egyszerűen él bennem a vágy, hogy egy árva gyermeknek visszaadhassak valami keveset abból, amit én anyutól kaptam” – fogalmazott lapunknak Benedek Niki

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek