LELKIZŐ

Szerző

Létrehozva: 2024.07.30.

Külön vált Kiss Ramóna és férje: Kiszel Tünde támogatja

Most minden kedves szóra szükség van.

Kiss Ramóna a hazai celebvilág legünnepeltebb és legkedveltebb híressége. Évtizedekkel ezelőtt fiatal színésznőként bukkant fel a kamerák előtt, és a sorozatszereplése miatt szó szerint a szemünk előtt cseperedett fel. Nyomon követhettük, ahogyan egy dacos kamaszlányból érett, felnőtt, gyönyörű nő lett. még mindig szereti megmutatni színésztehetségét, amelyet legutoljára a TV2 sikerműsorában, a Hazatalálszban csodálhattunk meg, mostanában azonban inkább műsorvezetőként tündököl. Ramóna legnagyobb büszkesége azonban a családja. Éppen ezért most nagyon erősnek kell lennie. 

Magyarország - Portugália férfi kézilabda olimpiai selejtező (100)
Kiss Ramóna családja gyönyörű / Fotó: Flajsz Peter

A celebvilágban jól megszokott, hogy vannak súlyos veszekedések, viták, összeveszések, szakítások és válások. A legtöbb hírességünk már elvált egyszer. Kiss Ramón azonban mindenkinél szerencsésebb, hiszen kézilabdázóba szeretett, és ketten együtt erősebbek, mint bármi ezen a világon. Van egy gyönyörű kisfiuk, Rami pedig vele együtt szokta végigszurkolni férje valamennyi meccsét.

 

Külön kellett válniuk

Elrajtolt a párizsi Olimpia, ahová a magyar férfi kézilabdásaink is kijutottak. Mivel pedig ennek oszlopos tagja Lékai Máté, Kiss Ramónának el kellett válnia egy időre a férjétől. Már a felkészülés alatt távol voltak, így Rami egyedül vitte a háztartást. Most azonban Párizsból támogatják a családapát, de innen sem olyan könnyű. Az Olimpia alapvető szabálya szerint ugyanis a sportoló nem lehet kontaktusban másokkal, éppen ezért még midnig külön vannak Kiss Ramónáék. A színésznő azért minden alkalmat megragad, hogy érintkezhessen férjével. A tegnapi bravúros győzelem után hatalmas volt az ünneplés, és Kiss Ramóna nem szalasztotta el, hogy egy gyors puszit váltsanak: 

Elkaptuk Apát egy puszira. Megvan az első győzelem! 

- írja, mire Kiszel Tünde azonnal válaszolt is:

Gyönyörű és megható képek! A győzelemhez szívből gratulálok! 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek