LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.23.

Fürdőszobájuk sincs, de ételre vágynak leginkább - Jákob Zoli nehéz sorsú családnak segített

Három kislány mondta el, hogy élelmiszerre lenne leginkább szükségük.

Jákob Zoli Instagram-oldalán számolt be arról, hogy megható segítséget nyújtott egy Székesfehérvártól 15 kilométerre élő hattagú családnak. A felvételen az apuka és három kislány szerepel, akik elmondták, hogy élelmiszerre lenne leginkább szükségük.

Jákob Zoli ismét segített / Fotó: Szabolcs László

Sokkot kaptam, hogy három ilyen csodálatos kislánynak hogyan lehet ilyen nehéz élete

- hangzott el a felvételen.

Jákob Zoli csapata Sárkeresztúrra utazott, hogy egy nélkülöző családnak segítsenek. Mint azt a videóban megszólaltatott apuka elmondta, ő és a felesége dolgoznak, de így is csak havi 110.000 forintjuk van egy hónapban megélhetésre. Az egyik kislányának drága gyógyszert is kell venniük, mert epilepsziával küzd. A családnak nincs fürdőszobája, ezért lavórban fürdenek, és csak kinti vécéjük van.

Jákob Zoli arról is megkérdezte a kislányokat, hogy mi lenne a legnagyobb kívánságuk. A beteg kislány a gyógyszerét említette, valamint egy telefont, hogy tudja értesíteni a szüleit, ha valami történne az idő alatt, amíg ők dolgoznak. Zoli meg is lepte a kislányt egy mobillal, míg a másik két gyermek játékot kapott tőle, az édesapának pedig egy borítékot adott át, hogy hozzájáruljon a költségeikhez. A kommentelőket is nagyon megérintették az elhangzottak, sokan arra kérik az üzletembert, ossza meg a család elérhetőségét, hogy ők is segíteni tudjanak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek