Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Piréz

Létrehozva: 2023.11.09.

Így derült ki, hogy Tóth Gabiék el fognak válni

Hiába küzdöttek kapcsolatuk megmentéséért.

Augusztus eleje óta foglalkoztatja az országot, miért bomlott fel a korábban álompárnak tűnő Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Mindenki találgatott, hogy egyszerűen csak elhidegültek egymástól, vagy komolyabb ok húzódik-e a háttérben. 

Fotó: Pozsonyi Zita

Az énekesnő végül úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba, miután a Sztárban Sztár leszek! adásában egy közös tánccal és csókkal a nyilvánosság előtt is vállalta új kapcsolatát Papp Máté Bencével. Közösségi oldalán elmondta, hogy már évek óta válságban volt a házasságuk, szakemberhez is fordultak, de az sem segített. Gabi szerint Gábor nagyon zárkózott férfi, akit nem lehet megnyitni, ebbe pedig belefáradt. Azt is hangsúlyozta, hogy nem csalta meg a férjét, csak azután kezdett új kapcsolatba, hogy már lezárta a házasságát. De az utolsó pillanatig küzdöttek mindketten a házasságuk megmentéséért.

Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért

– mondta a Blikknek egy informátor, aki szerint a séfnek hatalmas csalódás volt, amikor szembesült azzal, hogy minden erőfeszítése hiábavaló. Csak amikor látta, hogy felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni, akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek