Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző N.T.

Létrehozva: 2023.11.05.

„Nagyon készülünk, hogy átadhassuk a szeretetet” – Ma este mindenki megnézheti Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence szenvedélyes táncát

Az énekesnő bejelentése mindenkit meglepett, nem rejtőzködnek tovább új szerelmével.

Idén augusztusban robbant a "bulvár atombomba", miszerint válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A sztárpár szakításának a híre mindenkit ledöbbentett, hiszen látszólag tökéletes volt a harmónia az énekesnő és séf között.

Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence szenvedélyes tánccal vállalja fel a kapcsolatukat Fotó: Ripost

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, egyre több minden látott napvilágot a válófélben lévő felekről, így például az is kiderült, hogy Gabira már rá is talált az új szerelem a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence személyben.

Vége a bujkálásnak 

Az énekesnő családjára és kislányára való tekintettek sokáig nem vállalta fel hivatalosan is, hogy újra boldog, ennek azonban most vége: Gabi és Máté a TV2 képernyőjén egy szenvedélyes tánccal teszik ország világ előtt is hivatalossá szerelmüket. Az óriási hírről pedig maga a Sztárban Sztár leszek! mentora számolt be, több részletet is megosztva ma esti gigaprodukcióról.

Ma este 20:00-tól Sztárban Sztár Leszek! A versenyzőim is és mi is nagyon készülünk, hogy átadhassuk a valóságot, érzéseket, szeretetet a táncon és zenén keresztül

– írta Gabi az Instagram-oldalán megosztott fotókhoz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek