Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.29.

Árnyéka önmagának: már rá sem lehet ismerni a Fekete Vonat rapperére

Súlyos nyomot hagyott Beaten az elmúlt időszak, már csak árnyéka önmagának a Fekete Vonat rappere.

Rá sem lehet ismerni Fehér Tiborra, azaz Beatre. A Fekete Vonat egykori rappere nemrég Szlovákiában koncertezett, ahol közös fotót készített Bangó Margittal. Csupán árnyéka régi önmagának: szemmel láthatóan lefogyott, az arca beesett és fáradtnak tűnik.

Beat
Fotó: Rosta Márk

Súlyos nyomot hagyott rajta az elmúlt időszak. Miután ősszel elhagyta a családját, aztán a januári koncert is veszteséges lett, hosszú heteket töltött munkásszállón, majd utcára is került. Botrányt botrányra halmozott, hol az utcán őrjöngve szapulta volt feleségét, hol zenésztársait fenyegette. Legutóbb pedig igen furcsa állapotban adott interjút egy vlognak. Az interjú alatt egyfolytában izgett-mozgott vagy abszolút oda nem illő választ adott a kérdésekre. Meg is kérdezték tőle, mi a véleménye a drogokról. 

"A kábítószer-fogyasztás az kb nálam olyan, mint a lábszag. Mindenkinek van, de mindenki azt mondja, hogy nincs. (...) Én nem tagadom azt, hogy volt az életem során némi közöm a mókás cigikhez meg satöbbi, voltak olyan bizonyos tudatmódosítók, hangulatfokozók, amit a szövegíráshoz használtam, mert nekem úgy jobban működött." 

Az interjú alatt megjelent kommentelők is feszegették a témát, egyikük ezt írta: 

"És ne drogozzatok" Hát apám, egy full rottyon is láthatóan értelmes ember, miért bassza szét magát ennyire és ad utána életviteli tanácsokat, érthetetlen. Bár tény, hogy elrettentő példát mutatott most, hogy mit tesz, ha valaki romon van... na mind1, én kívánok neki sokkal több tiszta és alkotással teli napokat/hónapokat. Szeretjük őt, csak nem ilyen állapotban." 

Mostani fotóját látva is sokan aggódnak a zenészért, remélik, hogy valaki majd tud segíteni rajta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek