Létrehozva: 2023.04.29.

Hová tűnt Ruszó Tibi? A mentorok teljesen elengedték az X-Faktor egykori győztesének a kezét

Ruszó Tibi mellőzve érzi magát: hiába nyert tehetségkutatót, a karrierje csak néhány hónapig ívelt üstökösként. Úgy fest, a mentorok és a csatorna sem segített neki a folytatásban.

Hiába nyert tehetségkutatót, elfelejtve érzi magát Ruszó Tibi. A szlovákiai faluból származó fiú 2019-ben, 16 éves korában nyerte meg az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutatóját ByeAlex mentoráltjaként. Tibi most Palik Lászlóék műsorában vallott arról, mennyire mellőzve érzi magát mostanra.

Ruszó Tibinek a tehetségkutató megnyerése után nagyon kevés lehetősége volt szerepelni, új dalt készíteni Fotó: Bánkúti Sándor

2019-ben, amikor megnyertem, akkor én utána jártam rendesen fellépni nagyon sokat, turné is volt két hónapig, nagyon sok felkérés jött, sokan akartak közreműködést csinálni velem. De sajnos ez nem valósult meg, nem tudom miért, mai napig nem kaptam választ rá. Aztán jött a 2020, a Covid, pont amikor jött volna a nagy lendület” – fejtegette Tibi, akit nagyon megviselt az éles váltás: a tehetségkutató megnyerésével járó rövid csillogás után hirtelen a pandémia miatti bezártságba került, profi segítség nélkül. Mentora és a csatorna látszólag elengedte a kezét, a kiadója is mellőzte, elmondása szerint akkori menedzserével sem jött ki jól.

Otthon voltam másfél évet. Azt vártam, hogy legalább ha itthon vagyok, legalább valami dal szülessen, jöjjön ki, bármi cseppenjen-koppanjon, legyek a médiában, lássanak: hiába van Covid, akkor is itt vagyok. Ellenkezően történt, nem jött ki dal! Utoljára októberben forgattunk, pont 18 éves voltam aznap” – idézte fel Tibi, aki ugyan Kökény Attilával és Nótár Maryvel is összeállt néhány fellépés erejéig, ez nem volt elég a további megkeresésekhez.

Nemrég Szabó Niki énekesnővel közösen új dallal érkezett, s további közös számokkal készülnek. Tibi reméli, így visszakerül a köztudatba:

Mióta én megnyertem [az X-Faktort – a szerk.], nem voltam azóta nagyon médiában sem, meg tévében sem szerepeltem, meg műsorban se, meg sehol. Nagyon szeretném, egyszer-kétszer, legalább egy műsorban visszahozni ezt az egészet. Jelenleg a világon a legjobban ezt akarom” – árulta el Palikéknak, majd úgy döntött: kitárja a szívét, és olyat árul el, amit még soha: furcsa, rohamszerű érzés tör rá időről időre a műsor óta.

Ezt nem mondtam el sehol. Vannak olyan napjaim, hogy hirtelen rám jön, hogy nagyon ideges vagyok, nem érdekel semmi, se senki, bezárkózom, lefekszem a szobámba, vagyok magamnak egy fél órát, órát, és utána megint jól vagyok. Ilyenek vannak azóta

− vallotta be a műsorban.

Hogy Tibi méltatlanul van mellőzve, azt nemrég a megmondóemberként előálló Szabyest nevű influenszer is felemlegette: Gáspár Lacit ostorozva elemezte, hogy a mentor jobban tenné, ha több erőt ölne olyan tehetségek felkarolásába, mint például Tibi. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baltás támadás történt Budapesten

origo.hu

Bíró Ica elárulta, hogy plasztikáztatott-e valaha

borsonline.hu

Hatalmas a baj! Kórházba került a magyar együttes sztárja „Imádkozzatok érte”

vg.hu

Májusban nyílik az Primark új üzlete – két emeletet foglal majd magába

metropol.hu

A Házasság első látásra srácai jó barátok lettek

hirtv.hu

Újabb humoros videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán + videó

origo.hu

Újabb hírek érkeztek G.w.M betegségéről, saját életét is kockára tette - videó

life.hu

A vashiány és a vas pótlása (hirdetés)

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok, igazi örömhír érkezett

ripost.hu

Még csak 23 éves volt, elhunyt a népszerű énekesnő

lapcentrum.hu

A fenntarthatóság most duplán kifizetődő, ugyanis a digitális Mandinerrel most elektromos rollert lehet nyerni!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Köllő Babett komoly gonddal küzdött: „Elhisszük, hogy eleve nem jár...”

LELKIZŐ

Kórházba került a gyönyörű híradós, komoly műtétre szorul

LELKIZŐ

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

LELKIZŐ

Még csak 23 éves volt, elhunyt a népszerű énekesnő