Létrehozva: 2023.01.25.

Megvédi családját a világ mocskától a népszerű énekes

Oláh Gergő sosem titkolta, hogy keresztényi értékrendet vall és eszerint neveli öt gyermekét. Most kemény, de megfontolandó kijelentéseket tett.

Szerző Ripost

Nincs könnyű dolga ma egy szülőnek, ha védelmezni szeretné gyermekét, gyermekeit a világban rájuk leső veszedelmektől – vallja Oláh Gergő. Különösen akkor nem, ha keresztény értékeket vall és eszerint szeretné nevelni lányait és fiait. Az énekes ennek kapcsán indított videóvlogot a közösségi oldalain és azt reméli, nyitott fülekre talál gondolataival és segíthet a „tévelygő” szülőknek és gyerekeknek egyaránt. Gergő missziójában Steve Farrar amerikai szerző Családfő című könyvére támaszkodik. 

Oláh Gergő szerint a keresztény értékeket meg kell védeni Fotó: Móricz István

Rengeteg „elveszett” gyerek lesz öngyilkos

Gergő vlogjában elmondta, hogy véleménye szerint ma egy keresztény értékeket valló édesapa szó szerint háborúban áll a világgal. Azért kell csatába indulnia minden nap, hogy gyermekeit megvédje a világ ártalmas behatásaitól. A nyugati világ kamaszokra gyakorolt hatása szerinte és persze sokak szerint elkeserítő. Gondolatait néhány döbbenetes statisztikai adattal támasztotta alá.  „A házasságok majdnem fele válással végződik. Csak ma éjjel annyi tinédzser lány prostituálja magát drogfüggőségének finanszírozására, hogy Amerika legnagyobb stadionjait megtöltenék.”

 A fiatal felnőttek többsége a pornónézésnél sokkal erkölcstelenebbnek tekinti, ha valaki nem gyűjti szelektíven a hulladékot.

 A 15-19 éves lányok körében megduplázódott az öngyilkossági arány, míg a fiúk esetében ez a szám 30 százalék” – sorolta az énekes, aki hosszan taglalta, mit is kell tennie apaként, hogy megvédje azokat, akiket a világon mindennél és mindenkinél jobban szeret. 

„Nekem apaként ez a feladatom”

„Ahogyan ma a világ működik, amik a trendek, attól meg kell óvnunk a gyermekeinket. Nem szabad, hogy ezeket tartsák divatosnak és hogy az öngyilkosságon gondolkodjanak! Nekünk ezekkel van háborúnk! Nekem apaként ez a feladatom a feleségemmel együtt. 

Én vállaltam, hogy a családom vezetője leszek és időt szánok rájuk.

 Beszélgetek a fiammal és a lányommal is külön-külön. Mert ha ezt elhanyagolom, az én gyerekeimmel is megeshetnek ezek a dolgok” – mondta a kamerába Oláh Gergő, majd a Borsnak folytatta gondolatait. Elárulta, ő és felesége hogyan próbálják meg távol tartani gyermekeiket mindattól, ami árthat a szellemi fejlődésüknek, vagy megingathatja őket a hitükben. 

Az énekes rengeteg figyelmet fordít gyermekeire Fotó: Schumy Csaba [email protected] 

Sorra kapja a pozitív visszajelzéseket

Az énekes úgy véli, azzal, hogy ismertséget szerzett, komoly felelőséget is kapott, így nem „csak” annyi a dolga, hogy dalokat írjon és azokat előadja az ország színpadjain. Gergő ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy nem mindenkinek tetszik majd az a misszió, amit folytat, de mint mondja, a negatív felhangokkal nem fog foglalkozni, hiszen tudja, az amit mond, fontos és nem tántoríthatja el némi szembeszél. „Tudom, hogy lesznek emberek, akik majd kommentekben kérdezik, hogy 'mire teszem itt magam…', de ez nem zavar. Fontosnak érzem, hogy megosszam a saját tapasztalataimat a közönségemmel, vállalva a hibáimat, hiszen azokból okulok én is és okulhatnak azok is, akik nyitottan állnak hozzám és esetlegesen a hitemhez. Egyébként már most rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Éppen tegnap jött egy édesapa üzenete, aki megköszönte, hogy 'pofán vágtam', vagyis felébresztettem a videóimmal és én ezt sikernek élem meg” – magyarázta a Borsnak Oláh Gergő, majd hozzátette, odahaza értő, gondoskodó, de kemény szeretettel neveli öt gyermekét. Elárulta, hogy két kiskamasz gyermekének egyelőre nem engedte meg, hogy regisztráljanak a különböző közösségi oldalakon, mert szentül hiszi, hogy egy 11 és egy 12 éves gyermek még nem elég érett ahhoz, hogy minden ott megosztott tartalmat értelmezni tudjon és a helyén tudja kezelni. „Persze nincs teljes kontroll, hiszen a gyerekeket néha hagyni kell 'elesni', hogy megtanuljanak fölállni, de tudják, hogy én, mi, ott vagyunk és velünk mindenről tudnak beszélni. 

Sajnos egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk és ha nem beszélünk erről a gyermekeinkkel, mindez bedarálja őket.

 Felnőttként talán lesznek sikereik és pénzük, de lelkileg halottak lesznek és hogy ezt megakadályozzuk, az a mi felelősségünk és feladatunk” – jelentette ki a lapnak az énekes. 

 

 Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

 

 

 

origo.hu

Így vert át mindenkit Magyar Péter

ripost.hu

Ettől az egyszerű trükktől lesz mennyei a töltött paprika

borsonline.hu

Most adták ki az előrejelzést: eddig kell még kibírni a kánikulát!

mandiner.hu

Momentum után szabadon: Magyar Péter szövetségesei támadást indítottak Magyarország ellen

metropol.hu

Erre a 3 csillagjegyre pénzügyi szerencsétlenség vár még 2024-ben

mandiner.hu

„Ez tényleg szégyen” – a németek nem értik, mit művelnek Magyarországgal

ripost.hu

Rémálom az Anfield Roadon; Szoboszlai sorsa megpecsételődött Liverpoolban

mindmegette.hu

4 rossz reggeli szokás, amitől mindig fáradt leszel és még hizlal is

ripost.hu

Kivételt tett és megmutatta ikreit Rúzsa Magdi: Hihetetlen, milyen nagy már Lujzi, Keve és Zalán

ripost.hu

Nem akármivel büszkélkedett Orbán Ráhel az Instagramján

ripost.hu

Kiverte a biztosítékot Sarolta hercegnő beszólása, szülei is belepirultak

ripost.hu

"Senki sem hiszi el, hány éves vagyok valójában, hála egy Lidl-ben kapható terméknek"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szörnyű, ami történt: Ismét gyászol a TV2 sztárja

LELKIZŐ

„A hír igaz” - Galambos Bogi szakított milliárdos szerelmével

LELKIZŐ

„A kiszolgáltatottságot viselem a legnehezebben” – Hosszú ideig tart Kandász Andrea felépülése súlyos balesetéből

LELKIZŐ

Szigligeti Ivett lezárta a múltat: Máshol kezdett új életet

LELKIZŐ

„A mennyországban sok felhő van” – elhunyt a 10 éves gyereksztár, Bella

LELKIZŐ

Szakértő leplezte le Katalin hercegnét, így érez valójában

LELKIZŐ

Most jelentették be: legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű színész apuka

LELKIZŐ

Meghalt Shannen Doherty amerikai színésznő