Létrehozva: 2023.01.25.

Megvédi családját a világ mocskától a népszerű énekes

Oláh Gergő sosem titkolta, hogy keresztényi értékrendet vall és eszerint neveli öt gyermekét. Most kemény, de megfontolandó kijelentéseket tett.

Szerző Ripost

Nincs könnyű dolga ma egy szülőnek, ha védelmezni szeretné gyermekét, gyermekeit a világban rájuk leső veszedelmektől – vallja Oláh Gergő. Különösen akkor nem, ha keresztény értékeket vall és eszerint szeretné nevelni lányait és fiait. Az énekes ennek kapcsán indított videóvlogot a közösségi oldalain és azt reméli, nyitott fülekre talál gondolataival és segíthet a „tévelygő” szülőknek és gyerekeknek egyaránt. Gergő missziójában Steve Farrar amerikai szerző Családfő című könyvére támaszkodik. 

Oláh Gergő szerint a keresztény értékeket meg kell védeni Fotó: Móricz István

Rengeteg „elveszett” gyerek lesz öngyilkos

Gergő vlogjában elmondta, hogy véleménye szerint ma egy keresztény értékeket valló édesapa szó szerint háborúban áll a világgal. Azért kell csatába indulnia minden nap, hogy gyermekeit megvédje a világ ártalmas behatásaitól. A nyugati világ kamaszokra gyakorolt hatása szerinte és persze sokak szerint elkeserítő. Gondolatait néhány döbbenetes statisztikai adattal támasztotta alá.  „A házasságok majdnem fele válással végződik. Csak ma éjjel annyi tinédzser lány prostituálja magát drogfüggőségének finanszírozására, hogy Amerika legnagyobb stadionjait megtöltenék.”

 A fiatal felnőttek többsége a pornónézésnél sokkal erkölcstelenebbnek tekinti, ha valaki nem gyűjti szelektíven a hulladékot.

 A 15-19 éves lányok körében megduplázódott az öngyilkossági arány, míg a fiúk esetében ez a szám 30 százalék” – sorolta az énekes, aki hosszan taglalta, mit is kell tennie apaként, hogy megvédje azokat, akiket a világon mindennél és mindenkinél jobban szeret. 

„Nekem apaként ez a feladatom”

„Ahogyan ma a világ működik, amik a trendek, attól meg kell óvnunk a gyermekeinket. Nem szabad, hogy ezeket tartsák divatosnak és hogy az öngyilkosságon gondolkodjanak! Nekünk ezekkel van háborúnk! Nekem apaként ez a feladatom a feleségemmel együtt. 

Én vállaltam, hogy a családom vezetője leszek és időt szánok rájuk.

 Beszélgetek a fiammal és a lányommal is külön-külön. Mert ha ezt elhanyagolom, az én gyerekeimmel is megeshetnek ezek a dolgok” – mondta a kamerába Oláh Gergő, majd a Borsnak folytatta gondolatait. Elárulta, ő és felesége hogyan próbálják meg távol tartani gyermekeiket mindattól, ami árthat a szellemi fejlődésüknek, vagy megingathatja őket a hitükben. 

Az énekes rengeteg figyelmet fordít gyermekeire Fotó: Schumy Csaba [email protected] 

Sorra kapja a pozitív visszajelzéseket

Az énekes úgy véli, azzal, hogy ismertséget szerzett, komoly felelőséget is kapott, így nem „csak” annyi a dolga, hogy dalokat írjon és azokat előadja az ország színpadjain. Gergő ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy nem mindenkinek tetszik majd az a misszió, amit folytat, de mint mondja, a negatív felhangokkal nem fog foglalkozni, hiszen tudja, az amit mond, fontos és nem tántoríthatja el némi szembeszél. „Tudom, hogy lesznek emberek, akik majd kommentekben kérdezik, hogy 'mire teszem itt magam…', de ez nem zavar. Fontosnak érzem, hogy megosszam a saját tapasztalataimat a közönségemmel, vállalva a hibáimat, hiszen azokból okulok én is és okulhatnak azok is, akik nyitottan állnak hozzám és esetlegesen a hitemhez. Egyébként már most rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Éppen tegnap jött egy édesapa üzenete, aki megköszönte, hogy 'pofán vágtam', vagyis felébresztettem a videóimmal és én ezt sikernek élem meg” – magyarázta a Borsnak Oláh Gergő, majd hozzátette, odahaza értő, gondoskodó, de kemény szeretettel neveli öt gyermekét. Elárulta, hogy két kiskamasz gyermekének egyelőre nem engedte meg, hogy regisztráljanak a különböző közösségi oldalakon, mert szentül hiszi, hogy egy 11 és egy 12 éves gyermek még nem elég érett ahhoz, hogy minden ott megosztott tartalmat értelmezni tudjon és a helyén tudja kezelni. „Persze nincs teljes kontroll, hiszen a gyerekeket néha hagyni kell 'elesni', hogy megtanuljanak fölállni, de tudják, hogy én, mi, ott vagyunk és velünk mindenről tudnak beszélni. 

Sajnos egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk és ha nem beszélünk erről a gyermekeinkkel, mindez bedarálja őket.

 Felnőttként talán lesznek sikereik és pénzük, de lelkileg halottak lesznek és hogy ezt megakadályozzuk, az a mi felelősségünk és feladatunk” – jelentette ki a lapnak az énekes. 

 

 Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

 

 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

hirtv.hu

Embert gázolt a metró Budapesten

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Molnár Anikó őszinte vallomást tett a szerelemről

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja