Létrehozva: 2022.12.03.

Csoda történt Cserpes Laurával, gyógyulásáról beszélt az énekesnő

Cserpes Laura részletesen beszámolt követőinek az egészségéről. Az énekesnőnek hét éve pajzsmirigy alulműködése van, fél éve azonban petefészek cisztát is diagnosztizáltak nála. A műtét előtt azonban olyan csoda történt, amilyennel még az orvosa sem találkozott korábban.

Szerző H.A.


Cserpes Laura közösségi oldalán részletesen beszámolt követőinek az egészségi állapotáról. Az énekesnő elmondta, pajzsmirigy alulműködése hét éve kezdődött. Azon kívül, hogy fizikailag voltak olyan tünetei, amik addig nem, lelkileg sem volt jól sokáig, ez is a betegsége miatt volt. 

Cserpes Laura gyógyulásáról beszélt.
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Azonnal elkezdett gyógyszert szedni, ami zavarta is. Igyekezett nem betegségtudattal élni, és habár mindent megtett, rendszeresen sportolt, nem tudott formába kerülni. Folyamatos vérvételekre járt, inzulin rezisztenciát is megállapítottak nála, ami, ahogy fogalmazott, a cukorbetegség előszobája.

A Megasztári egykori felfedezettje azt kérte követőitől, ha bármi olyat tapasztalnak testükön, ami addig nem volt, vizsgáltassák ki magukat, mert bizonytalanságban élni nehéz. Ő maga nem csodálkozott, hogy a tünetek jelentkeztek nála, azt mondta, össze-vissza evett, nagyon stresszes volt, rengeteg showműsorban szerepelt.

Nem tétlenkedett, életmódott változtatott. A tejet és a glutént száműzte az életéből, rengeteg friss zöldséget, halat, csirkét, rákot kezdett el fogyasztani. A fehér cukor és a fehér liszt semmilyen formában nem található meg az ételeiben. Szívesen főz, imádja a leveseket.

Körülbelül egy éve kezdődött az, hogy hatalmas görcsökkel járt számára a menstruáció. Először arra gyanakodott az orvosa, hogy ez posztcovid-tünet, de a következő hónapban sem volt változás. Laura úgy fogalmazott, fürdőszobában földön fekve szenvedős napjai voltak. Azonnal kivizsgáltatta magát, és kiderült, egy 5 cm-es cisztája volt, fél éven belül meg kellett volna műteni.

Első útja egy bioboltba, a második egy könyvesboltba vezetett. Rengeteg vitamint vett és egy könyvet, ami a pajzsmirigy alulműködés kezeléséről szólt. Folytatta az egészséges táplálkozást, addigra a gyulladás miatt már a bőrével is problémája volt. A könyv irójának tanácsára három napig egyfolytában aludt, bezárkózva, tv nélkül, ezzel egyszerűen újrindítva az életét. Azokat a kapcsolatait, amik csak elvettek tőle, kiiktatta az életéből. A műtétet egy foggyulladás miatt el kellett halasztani, de eljött az ideje. Édesanyja vitte hajnalban a klinikára, izgult, de az orvos megnyugtatta, hogy vigyáz rá, nem lesz semmi gond. Az utolsó vizsgálatot a szabályok értelmében egy másik orvos végezte. Csoda történt, Laurának eltűnt a cisztája. Összesen három orvos nézte meg az eredményt, megerősítették, nincs ciszta. Az orvosa ilyennel még nem találkozott a praxisa során.

Laura úgy fogalmazott, van egy nagyon erős hite, de az emberi oldal is kellett ehhez. Mindent megtett azért, hogy meggyógyuljon. Az énekesnő kicsattanó formában válaszolt a rajongók kérdéseire, a lakásban nem egyedül volt, egyszer kiszólt a szerelmének is. Nemrég azt nyilatkozta, jól működő párkapcsolata van és lehet, hogy öt gyereke már nem lesz, de soha nem lehet tudni. Szeretne gyereket.

 

Szerző H.A.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gonosz vetélytársakról és gazdag partik sötét titkairól beszélt a magyar modell

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

metropol.hu

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese

LELKIZŐ

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”

LELKIZŐ

Gyászol Majka: feladta a harcot a legendás énekes