Létrehozva: 2022.11.20.

Megjárták a poklot: Rehabra kerültek ezek a magyar sztárok

Roppant nehéz időszakon mentek keresztül.

Egy ország aggódik már jó ideje a Drága örökösök egykori sztárjáért, Molnár Gusztávért, akinek a pandémia óta egy lejtmenetet vett az élete. Pedig szakmájában sokáig sikeres volt, sőt a magánélete is szépen alakult. Tavaly márciusban a hot!-nak árulták el, hogy eljegyezték egymást Fazekas Vivivel, akkor még ragyogtak a boldogságtól. Aztán sorban jöttek a gondok, a járvány miatt Gusztinak megfogyatkozott a munkája és magánéleti problémái is akadtak bőven.

Fotó: LifeTV

Guszti egyik barátja, L. Péterfi Csaba nemrég aggodalmát fejezte ki a Ripost-nak a színész állapotával kapcsolatban. Azt mondta, örömmel hallja, hogy a színész egy évre eltűnik a nyilvánosság elől, és rehabra megy, hogy helyrehozza az életét. Nem ő azonban az egyetlen, akinek segítségre volt, vagy van szüksége. A Ripost összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik már megjárták a rehabot!

 

Mógor Attila

Fotó: Facebook

Alig néhány napja jött a hír, hogy a Séfek Séfe egykori versenyzője nem tudott ellenállni az alkoholnak, és visszakerült a rehabra, immár második alkalommal. Először 300 napot töltött rehabilitáción, miután az alkoholfüggőség csapdájába esett. Idén januárban távozhatott a kórházból, és úgy tűnt, a terápia megtette a hatását: egy étteremben talált munkát, és úgy érezte, sosem kell már a pohár után nyúlnia. Nemrég azonban mégis úrrá lett rajta a mindennapi stressz, amivel nem tudott megbirkózni. Újra ivott, ezért visszakerült az intézménybe.

„Ott ért utol a teljes káosz, ahol már magamat is vállalhatatlannak nyilvánítottam. 2021. február 18-án, rádöbbenve, hogy segítségre van szükségem, vonultam be a rehabilitációra” – írta könyvében Attila.

 

Szabó Győző

Fotó: Facebook

2012-ben jelent meg Szabó Győző Toxikoma című drogvallomása, melyben a magyar színész teljes őszinteséggel mesél tíz évig tartó heroinfüggőségéről, a rehabon eltöltött időről. A könyvből készült filmet tavaly mutatták be. A színész tíz évig szenvedett heroinfüggőségtől, de azt mondta, a drogot le lehet tenni, lehet szüneteltetni, ám ő örökre heroinista marad... talán élete végéig. 

Habár nem volt könnyű lemondani a drogról, a mai napig tartja józanságát. Elmondása szerint viszont az alkohol megmaradt, mint egy kis bűnös élvezet. 

"Megiszom a magamét. Van, hogy egy üveg bort is megiszom és olyan este nincs, hogy ne igyak meg egy pohárral. Erre szokta mondani Zacher Gábor, akivel közös előadássorozatunk van, hogy rendszerint lerombolom, amit ő egy óra alatt felépít. Mert szerinte naponta egy pohár bort meginni már alkoholizmus. Szerintem meg nem. Nekem az jár" - mesélte korábban Győző.

 

Curtis

Fotó: Ripost

Curtis 2019 januárjában jelentette be, hogy önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe. Az újpesti rapper sokáig mindent megtett, hogy eltitkolja, vagy legalábbis elbagatellizálja a kábítószer-függőségét. Három éve azonban annyira összecsaptak a hullámok a feje fölött, hogy be kellett látnia: muszáj orvosi segítséget kérnie. A rehabilitáció összesen 5,5 hétig tartott, és bár Curtisnek később is voltak problémái, mára szerencsére sikerült legyőznie a függőségét. Gyermeke anyjával, Krisztikével azóta szakított, jelenleg Barnai Judit kosárlabdázóval él együtt.

Természetesen nemcsak a magyar sztárok, hanem a hollywoodi nagyágyúk között is vannak olyanok, akik addikciójuk miatt segítségre szorultak. Például Ben Affleck!

Fotó: Facebook

Ben Affleck 2001-ben önként vonult be a malibui Promises nevű intézetbe, kissé túlzásba vitte az ivást és a drogfogyasztást. Eltartott egy darabig, amíg leszámolt káros szenvedélyeivel, amik nyomot is hagytak az arcán, de az ő történetére mondhatjuk, hogy igazi happy end-del végződött. Közel 20 év különlét után ugyanis újra összejött Jennifer Lopezzel, akit nemrég feleségül is vett.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy váltás jön az MVM-nél nyáron, erre készülhetnek az ügyfelek

origo.hu

A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

life.hu

A legtöbben figyelmen kívül hagyják azt a jelet, ami a párkapcsolat végét jelentheti

mandiner.hu

Francia elnök: szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak az ukrán háborús zónába

origo.hu

Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Régebben énekelt egy lány...” Elöntötte a nosztalgia Tóth Verát

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni