LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hete

Kendőzetlenül vallott Majkával való házasságáról Dundika

Majoros Hajnalka őszintén vallott magánéletéről. Hálás azért, hogy folyamatosan fiai mellett lehet. Még azt sem sajnálja, hogy így nem lett saját karrierje.

Szerző Ripost

Boldog és elégedett az életével Majka felesége. Dundika egy percig sem érzi áldozatnak azt, hogy karrierje háttérbe szorult a családjuk és férje támogatása miatt – tudta meg a Story.  

Fotó: Ripost

Egykor ugyanis Hajni is énekelt, de a családért lemondott a karrierjéről. Ezt a döntés közösen hozták meg Majkával

„Szerencsés vagyok, hogy megtehetem, hogy kizárólag a gyermekeimre koncentrálhatok, hozom-viszem őket, például edzésre” – kezdte Majoros Hajnalka, majd hozzátette: „Peti feleségének lenni azon túl, hogy sokat tesz a családért, azt is jelenti, hogy kaptam egy férjet, társat, aki mellett én teljesen ki tudok bontakozni, aki tud rám figyelni. (…) Mi mindig azt mondtuk, addig leszünk együtt, amíg jól érezzük magunkat, ma már azt, hogy együtt öregszünk meg”.

Hajni azt is elárulta, hogy Majkával közösen mindig szerették volna, ha családjukba egy kislány is születik, és a mai napig nem tettek le erről a tervükről. 

„Lehet, úgy lett volna még kerekebb ez a történet. Ez még valahol picit nyitva van, de valójában mi így is teljesen kerek egész vagyunk” - mondta. 


 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!